SZÁDOCZKI IMRE: LEGYEN VÉGRE VÉGE A VÁROSVEZETÉS RÉSZÉRŐL A MINDENRE NEMET MONDUNK POLITIKA!

A VácOnline immár rendszeres rovatában Szádoczki Imrével, a Fidesz váci elnökével folytatjuk a heti események értékelését. Ezúttal is újra arra kérjük, hogy a helyi jobboldal szemszögéből tolmácsolja olvasóinknak az előző hét közéleti történéseit!

VO: Milyen fontos esemény volt a héten a jobboldali közösség számára?

Ez a hét is bővelkedett eseményekben. Csütörtökön vendégünk volt Varga Mihály pénzügyminiszter úr. A miniszter úr megköszönte mindenkinek, aki dolgozott a kampányban, akiknek köszönhetjük ezt a fantasztikus győzelmet. Felszólalt Rétvári Bence is, ő is megköszönte mindenki munkáját és számokkal támasztotta alá győzelmünk tényét. A kulcs Vác városának visszaszerzése volt, közel 10 ezren szavaztunk városunkban a Fidesz-KDNP-re és Rétvári Bencére. A jó hangulatú rendezvényen sokat beszélgetve mindenki kivesézte a választás tapasztalatait és levontunk néhány következtetést. A sok munka, beszélgetés, telefonálás mindig meghozza gyümölcsét és a kormányzat munkája mellett itt helyben is győzelemre fog vezetni.

VO: Milyen közösség összetartó eseményre készülnek mostanában?

A jövőben is tervezünk hasonló rendezvényeket, hiszen a csapatot egyben kell tartani, az elkövetkező időben is rengeteg feladat vár ránk. Az első ilyen a Csíksomlyói Búcsú, melyre együtt kívánunk zarándokolni és várjuk mindenki jelentkezését. Jelentkezni Pető Csillánál lehet, a levelet mindenki megkapta a részletekkel. Fantasztikus csapatunk van, mindenkivel élmény a közös gondolkodás és a közös munka.

VO: Az a hír járja, hogy találkozót kért a polgármester asszonytól…

Szerdán találkoztam Matkovich Ilona polgármesterrel. A találkozót én kértem, mert azt szeretném, hogy véget érjen ez az értelmetlen szembenállás, a városvezetés részéről mindenre nemet mondunk politika. Megbeszéltük a sportcsarnok, a színház, a V4 fesztivál, a vigalom és a jégpálya problémakört, pontosabban azt, hogy mindezek hiányoztak az elmúlt évek váci kulturális életéből. Érintettük a perverz váci-náci ügyet is. Megemlítettem, hogy Fehér Zsolt még mindig az Emberi Kapcsolatok Bizottságának elnöke, holott az ő és Tótváradi-Nagy Bence tetteire zéró tolerancia van a mi köreinkben. Polgármester asszony elmondása szerint 2019. október 13-án húzott egy vonalat és minden támogatóját csak az utána következő tettei alapján ítél meg. Szóba került a Káptalan utca 16. ügye is. Valamiért ez nagyon fontos a polgármesternek, pedig ahogy elmondtam neki, ez nem egy bonyolult ügy. Adva egy művészeti gyűjtemény, amit utcára akarnak tenni. A gyűjtemény kezelője segítséget kér az országgyűlési képviselőtől és segítséget kap. Van egy Magyar Közlönyben megjelent határozat és ennyi. A gyűjtemény marad a helyén és „majdnem” mindenki boldog. Örüljünk együtt, polgármester asszony! Búcsúzóul felajánlottam a Fidesz váci szervezetének együttműködését minden városunk javát szolgáló lépésben.