A JOBBIK RONCSAI: NÁCIK MELLETT SZEXUÁLIS RAGADOZÓK IS A PÁRTBAN?

A váci jobbikos képviselő, Fehér Zsolt, Inotay Gergely frakciótársa és a választások során a támogatója volt az, aki „kiscsajok polgármesteri hivatal előtti megerőszakolásáról” és „egy nő arcának megvagdosásáról, mellei megnyomorításáról, üvegszilánkokkal való megerőszakolásáról, majd testének kutyák elé való vetéséről ábrándozott”. Egyelőre még nem derült ki róla, hogy e beteges fantáziáit valaha is megvalósította volna, viszont a csütörtökön kirobbant botrány szerint van egy jobbikos párttársa, aki ilyesféle fantáziáit meg is valósította és erőszakos nemi közösülést kísérelt meg. Az áldozatot, egy 24 éves hölgyet a sajtóhírek szerint néhány jobbikos politikus felcsalt és bezárt egy szobába, majd a tettes levetkőzött és fizikai erőfölényét kihasználva nemi erőszakot kísérelt meg. Kizárólag az illető hölgy lélekjelenlétén és talán még a józanság szikráival rendelkező jelenlévőn múlott, hogy kudarcba fulladt ez a kísérlet – állította a BorsOnline.

Az ártatlanság vélelme mellett azért csak érdemes elgondolkodnunk április 3. össznépi bölcsességén, hogy micsoda emberekkel, miféle kormányzás indult volna el hazánkban, ha másként alakulnak az eredmények?

Fehér Zsolt az ArboNyúzban megjelentetett egyik legelvetemültebb gondolatmenete.

A Bors szerint e bűncselekményt már hosszú hetek/hónapok óta próbálja eltussolni a Jakab-féle vezetés, annak ellenére, hogy az erőszakot elszenvedő hölgy beadvánnyal fordult a Jobbik etikai bizottságához az ügy kivizsgálását, a tettes megbüntetését követelve. Miután nem történt semmi, az áldozat az ügyben később hivatalos feljelentést is tett. Jakab ezt cáfolja, szerinte a Jobbik és annak etikai és fegyelmi bizottsága az ügy kivizsgálását a beadvány megérkezése után azonnal elindította, és erről a beadványozót is értesítette – írta sajtóközleményében a Jakab Péter vezette párt a csütörtökön napvilágot látott erőszakolós botrány kapcsán. A baloldali párt szerint aljas hazugság ennek ellenkezőjét állítani és azt ígérik, hogy az információkat nyilvánosságra hozó lap ellen pert indítanak majd.

Mindazonáltal a BorsOnline szerint az elképesztő esetre még tavaly decemberben, egy vidéki jobbikos rendezvényen került sor, ahova kizárólag vezető politikusok kaptak meghívást. Más pártvezetők társaságában ott volt Jakab Péter pártelnök és Molnár Enikő, a kabinetfőnöke is.

Az áldozat szerint utólag gyanúra adott okot, hogy élettársát, Szilágyi Györgyöt, a Jobbik egyik alelnökét külön kérése ellenére sem hívták meg a vidéki rendezvényre. A 24 éves hölgy választókerületi szervezőként dolgozott a Jobbiknak.

A Magyar Nemzet úgy tudja, ahogy több hivatalos beadványban, aláírásával is megerősítve rögzítette, hogy gyanútlanul ment el abba a vendégházba a Szabolcs-Szatmár megyei Ököritófülpösön, ahol a bűncselekmény történt.

A Bors megszerezte az ügyben született beadványokat, iratokat, amelyekből állítólagosan világosan kiderül, hogy a Jobbik egyik vezető politikusa, aki korábban polgármester is volt, az áldozatot felcsalta egy szobába, míg egy másik jobbikos politikus kívülről rájuk zárta az ajtót.

A bűncselekmény elkövetésére olyan alaposan felkészültek, hogy még egy testőrt is az ajtó elé állítottak!

A tettes ezután obszcén szavak kíséretében letolta a nadrágját és berántotta a tiltakozó hölgyet a fürdőszobába. Hozzászorította a falhoz, levetkőzött és nemi szervét hozzá szorítva erőszakosan közösülni próbált.

Szerencsére egy másik jobbikos politikus, aki józan maradt, meghallva a segélykiáltásokat az áldozat segítségére sietett. Behatolt a szobába és addig dörömbölt a fürdőszoba ajtaján, míg a tettes kénytelen volt kinyitni az ajtót, s a hölgy ki tudott menekülni.

A bűncselekményről Jakab Péter azért szerzett csak később tudomást, mert éppen ekkor, az egyik hivatalos beadványban rögzítettek szerint „olyan részeg volt, hogy egyik testőre sem tudta talpra állítani…”

Közismert mém a Jobbik szellemi vezéréről

Az áldozat a történtek után elmenekült a helyszínről, miközben azonnal hívta élettársát, Szilágyi Györgyöt, a Jobbik alelnökét, aki néhány nappal később a Parlament épületében személyesen szóvá is tette a történteket Jakab Péter pártelnöknek és kabinetfőnökének, Molnár Enikőnek.

Ezután fordultak hivatalos beadvánnyal a párt etikai bizottságához. Jakab Péter és Molnár Enikő azonban minden befolyásukat latba vetve azóta is igyekeztek eltussolni a bűncselekményt. Nem voltak hajlandók még a kért etikai vizsgálat megindítására sem – állítja a BorsOnline.

Megjegyezzük, hogy ma már május elején járunk, hiába fenyegetőzik Jakab Péter sajtóperrel a Bors ellen, de egy ennyire súlyos decemberi eset kivizsgálásával a Jobbik az eltelt öt hónapban tényleg nem kapkodott!

A nemi erőszak áldozatául esett hölgy ezután fordult a bűnüldöző hatóságokhoz – zárta írását a Bors.

Az országos sajtó még számos további információt tárt az olvasói elé.

A Blikk úgy tudja, hogy Szilágyi György, a Jobbik alelnöke egy párt rendezvényen így nyilatkozott az élettársát ért erőszakról:

„az eset igaz, nagyon sok emberben csalódtam!”

„Az élettársamat és természetesen engem is nagyon rosszul érintett az ügy, az elmúlt hónapokban végig a történések hatása alatt állt. Nem voltam jelen, nem akartak meghívni a pártból, bár tettem arra kísérletet, hogy ez ne így legyen, azt a választ kaptam, most nem, majd később. Nagyon sok emberben csalódtam, ahogy a hölgy is. Azt gondolom, hogy mindegy, hogy az illető közelebb áll hozzám, de akár ha távolabb is állna, egy ilyen ügyben mindig az áldozat oldalára kell állni, nem az elkövetőkére. A sértett etikai vizsgálatot kezdeményezett, az ügy innentől az etikai bizottságra tartozik, amelyben nem vagyok benne” – mondta lapnak a párt alelnöke.

Apáti István, a Mi Hazánk térségi országgyűlési képviselője a közösségi oldalán több kérdést is feltett az esetleges szereplőkkel kapcsolatban – írta meg a Magyar Nemzet.

„Nem hallgathatok a választókerületemben történt megdöbbentő eset kapcsán” – kezdte bejegyzését Apáti István a Jobbik szexuális botrányával kapcsolatban. A Mi Hazánk országgyűlési képviselője azt írta, „ahogy elolvastam a cikket, azonnal elindultam Budapestről haza, hogy társadalmi kapcsolataimon keresztül tájékozódjak. Már most sokkal többet tudok, mint amennyit leírok. Még tavaly decemberben Ököritófülpösön került sor egy disznótorra, ahol egy idő után elszabadultak a szexuális indulatok”írta a politikus a közösségi oldalán.

Jakab és Földi együtt egy kampányvideóban, ahol megmutatják, milyen egy férfiasan erotikus tánc

Úgy folytatta, „ösztönlények próbáltak mélyen megalázni egy fiatal hölgyet. Jelenleg minden jel arra utal, hogy a 24 éves lánynak csapdát állítottak, amely növeli a feltételezett elkövetők felelősségét. Ha már ezek a nyomorultak akkor ilyen gyáván viselkedtek, most lehetőséget biztosítok számukra, hogy bátran vállalják a felelősséget a tetteikért” – írta Apáti, aki azt javasolta az érintetteknek, „amíg várják a bátorságukat, hogy az megjöjjön, gondolkodjanak el az alábbi kérdéseken:

Kocsord csúfosan megbukott egykori polgármesterének, Földi Istvánnak mi köze van a történtekhez?” – kérdezi, majd számos kérdést tesz még fel e botrányos ügy kapcsán, ami itt olvasható.

A szövetségesek: Jakab Péter pártelnök és Inotay Gergely, aki a jövőjét a Jobbik parlamenti padsoraiban képzelte el

Még mindig nem késő átgondolnia Inotaynak, hogy gyakorló katolikusként milyen párt soraiba kívánt beülni egy magának megelőlegezett győzelem esetén, s ahogy kérdeztük az írás elején: miféle kormányzás indult volna itt, micsoda emberekkel?

***

NÁCI, PERVERZ, KORRUPT – EZ AZ INOTAY ÁLTAL VEZETETT VÁCI BALOLDAL