SÉTÁK MOKÁNSZKY ZOLTÁNNAL – KÉT ÉVVEL EZELŐTTI JAVASLATA VALÓSULT MEG A VIRÁG UTCAI JÁTSZÓTÉR KÖRBEKERÍTÉSÉVEL

Finoman szólva sem könnyíti meg a baloldali városvezetés a jobboldali képviselőknek a választóiktól kapott felhatalmazás alapján végzendő feladatvégzésüket. Javaslataikat zömében minden indoklás nélkül leveszik a napirendről, gyakorlatilag kizárják őket a bizottsági munkából (nagy kegyesen nemrégiben végül is kaptak apróbb pozíciókat), törölt javaslataikat – jobb esetben, ha valamit mégis szíveskednek megvalósítani azokból – magukénak igyekeznek feltüntetni. Mokánszky Zoltánnal tettünk néhány sétát a körzetében, hogy valamelyest képet kapjanak a helyi választók arról, hogy e nehezített terepen miként tud mégis sikereket elérni egy kormánypárti képviselő, és hol történnek eszement intézkedések, valamint súlyos városházi mulasztások a körzetében.

Elkészült kerítés – Fotó: VácOnline

A Lajos telep északi részén két lakópark is van, éppen ezért nagyon megnövekedett a kisgyermekesek száma és megnövekedett a forgalom is – hangsúlyozta Mokánszky Zoltán első helyszínen, a Virág utcai játszótéren.

Két évvel ezelőtt kértem a testületet, hogy szavazzuk meg a Virág utcai játszótér körbekerítését, mert a gyerekek biztonsága mindennél fontosabb. Végre, 2022. április elején elkészült a kerítés.

Az itt élők további kérése még az, hogy oldják meg a játszótér árnyékolását is – Fotó: VácOnline

Nagyon örülök, hogy a lakók kérésére, az én kezdeményezésemre végre ez a beruházás is elkészült, hiszen egyre többen fedezik fel nemcsak a környékről, hanem a város más területéről is a kisgyermekes családok.

Az itt élők további kérése még az, hogy oldják meg a játszótér árnyékolását is, mivel csak a játszótér két végén vannak fák, a tűző naptól semmi nem véd. A lakók felajánlották, hogy saját költségen, egyeztetve a főkertésszel fákat ültetnének.

Bízom abban, hogy ennek semmi akadálya nem lesz, akkor már biztonságban és kellemes árnyékban vehetik birtokba a gyerekek a játszóteret. Míg a fák megnőnek, addig fogom szorgalmazni, hogy egy napvitorla mindenképpen kerüljön a hinta fölé – zárta e helyszínen a bemutatást a képviselő úr.