SZÁDOCZKI IMRE: A VÁLASZTÓK EGYÉRTELMŰ ÜZENETE ELLENÉRE A VÁROSHÁZA NEM VÁLTOTT, TOVÁBBRA IS A KORMÁNNYAL VALÓ SZEMBENÁLLÁSBAN LÁTJA VÁC JÖVŐJÉT

A VácOnline immár rendszeres rovatában Szádoczki Imrével, a Fidesz váci elnökével folytatjuk a heti események értékelését. Ezúttal is újra arra kérjük, hogy a helyi jobboldal szemszögéből tolmácsolja olvasóinknak az előző hét közéleti történéseit.

VO: Hogyan tovább a választási elsöprő győzelem után?

A Fidesz váci szervezete a múlt héten tartotta taggyűlését. Kielemeztük a választások eredményeit, a fantasztikus győzelem részleteit. Itt Vácon is közel 10.000 szavazónk van, minden körzetben jelentősen növeltük támogatóink számát 2019-hez képest. A csapatot egyben kell tartani, ezért sok programmal készülünk a következő időszakban is. A munka meghozta az eredményt, soha nem látott arányban győzött Rétvári Bence a körzetben. Rengeteg terv van ide Vácra is, de ehhez együttműködő városvezetésre lenne szükség. Ennek az együttműködésnek eddig a szikráját sem tapasztaltuk.

VO: Meddig lehet még folytatni a kormánnyal és a demokratikusan megválasztott térségi képviselővel, Rétvári Bencével való szembenállást?

Matkovich Ilona bejelentette az egyik vasárnapi mesében, hogy találkozni szeretne Rétvári Bencével. Ehhez képest amikor a képviselő bent járt a hivatalban átvenni képviselői mandátumát, zárt ajtók fogadták. Senki nem akart találkozni vele, esetleg gratulálni neki vagy csak megkérdezni, hogy hogy van? A minimális udvariasság sem volt tapasztalható. Városvezetők! A Fidesz-KDNP és Rétvári Bence megnyerték a választásokat! Olyan arányban, mint még soha. A választók egyértelmű üzenetet küldtek Önöknek is. Az eddigi módon, – hogy minél rosszabb annál jobb – nem lehet vezetni a várost! Eddig is milliárdokban mérhető a kár, amit a kormánnyal való értelmetlen szembe helyezkedés, okozott.

VO: Inotay alpolgármesterről is lesújtó volt a választók véleménye…   

Nem igazán tudja abbahagyni a gyalázkodást, nem tudja elfogadni, hogy a választók beárazták őt és könnyűnek találták. Az egyik ellenzéki portál, a Váci Főtér szerint csak én vettem komolyan, ünnepélyesen megígérem már én sem! Egyébként is letiltott, én nem is láthatom a közösségi médiában…

VO: A perverz és náci írásokat szerző jobbikos delikvensek még mindig a város élén állnak?

Semmi sem történt az elmúlt héten sem! Fehér Zsolt még mindig az emberi kapcsolatokért felel a városban és Tótváradi-Nagy Bence is képviselő még. Tényleg nem olvasták az ArboNyúz szennylapot és a náci bejegyzéseket kedves vezetői városunknak? Tényleg együtt tudnak működni ezekkel a perverz nácikkal? Tényleg nem tűnik fel, hogy ezek az alakok mekkora kárt okoznak városunknak? Nem fogjuk abbahagyni, míg ezek nem tűnnek el a város vezetéséből!