INOTAY ÉS AZ Ő TOLVAJ JOBBKEZE EGYARÁNT HALLGATNAK

Március 10-én dokumentumokra alapozva lapunk napvilágra hozta, hogy Tisza Zoltánnak azért kellett azonnali hatállyal távoznia a mentőszolgálattól, mert tetten érték, amikor egy tehetetlen beteget akart meglopni. A rendkívüli felmentés indokolása az volt, hogy 2020. szeptember 3-án egy riasztásnál mentőautójával mentőtechnikusként kivonult egy idős, egyedül élő nőbeteghez és a beteg pénztárcájából 10 ezer forint készpénzt eltulajdonított. Tisza Zoltán, a Demokratikus Koalíció váci körzetének választókerületi elnöke e kampányban többször morálisan bírálta a jobboldalt, úgy hogy elhallgatta azt, hogy neki milyen alja ügy miatt kellett távoznia a kiváló testülettől. Az Inotaynak kampányoló Tiszát megkértük, hogy erősítse meg vagy cáfolja a róla szóló hírt, valamint Gyurcsány váci képviselőjelöltjét is megkérdeztük, hogy mi a véleménye politikai támogatója ezen viselt dolgáról?

A súlyos etikai vétséget elkövető, 2020. szeptember 14-én az Országos Mentőszolgálat által közalkalmazotti jogviszonyát azonnali hatállyal szüntetett Tisza Zoltán sem válaszolt lapunknak, sem Inotay Gergely Ábel, akikről immár tisztán látszik, hogy hallgatással igyekeznek fedezni egymást.

Több mint három hét, egész pontosan 24 nap telt el azóta, hogy mindketten hallgatnak erről az elképesztő ügyről, amely egyébként a legsötétebb árnyékot vetíti egymásra:

  • egy olyan igazolt tolvaj van az Összefogás frakció egyik bizottságában,
  • aki képes ilyetén módon kampányolni Inotaynak és DK-s morális alapon bírálni a jobboldalt!

Nézzék csak meg e dokumentumot, milyen ember igyekszik erkölcsi szentenciákat adni:

Hogy indulhat e cinkos hallgatás után keresztény értelmiségiként Inotay Gergely politikai harcba!?