INOTAY KIÁLL FEHÉR ZSOLT MELLETT, AKI PORNÓÚJSÁGOT ÍRT

A vacianonymus oldal hozta nyilvánosságra azt a közel két évig rendszeresen megjelenő, rendkívül igénytelen kivitelű és tartalmú szennylapot, melynek Fehér Zsolt volt a főszerkesztője. Az újságban rendszeresen megjelennek pornóképek is. Nem pusztán erotikus felvételek, hanem a nemi szerveket szeméremsértő nyíltsággal ábrázoló, olykor közösülésre utaló képek.

A Fehér Zsolt által beszerkesztett képeket a VácOnline oldalán nem hozzuk le, de Önök egy kattintással megnézhetik

Fehér Zsolt a váci önkormányzat kultúráért, ifjúságért, oktatásért felelős bizottságának az elnöke, a megyei közgyűlés váci képviselője. 

Inotay Gergely váci baloldali alpolgármester és képviselőjelölt nem hajlandó elítélni Fehér Zsoltot, hanem külön bejegyzésben állt ki mellette. Egy városi vezető egyfajta példa minden ember számára – Inotay és a váci baloldal tényleg ilyen példát akar mutatni?

Riasztó olvasni, hogyan is gondolkodik valójában Fehér Zsolt, milyen gondolatok járnak a fejében, milyen jellemű ember is ő igazából? És nem csak egy rosszul sikerült félmondatról van szó, hanem hosszú időn át szerkesztett újságról, sok-sok lapszámmal, amiben mindig ugyanazt a civilizálatlan, sértő, hányingert keltő tartalmat hozza. Ezek szerint ő tényleg egy olyan ember, mint amilyen ez a szennylap!

  • Miért nem ítéli el Fehér Zsolt írásait Inotay Gergely?
  • Meddig gyakorolhat még közhatalmat egy ilyen perverz gondolkodású ember?
  • Mikor mond le végre a két váci náci és perverz képviselő?
  • Csak ők maradtak a kampányban segítségnek?