FEHÉR ZSOLT A NATO-RÓL: „A NATO ELMEHET A JÓ BÜDÖS P***ÁBA!”

Inotay Gergely harcostársa, elismeréseket átadó partnere Fehér Zsolt, jobbikos képviselő a beteg ArboNyúz újságjában a katonaságról, honvédelmi kötelezettségről is kifejtette véleményét. Szó szerint idézzük, hiszen Márki-Zay Péterék háborús retorikája mellé igyekszik felsorakozni Inotay Gergely is, aki bár önállóan még nem merte kijelenteni, hogy nem lenne ellenére katonák és fegyverek küldése a háborúba, de Fehér Zsolttal szinte minden hétre talál valami apropót, hogy közösen mutatkozzon, minden bizonnyal büszke rá, hogy frakciótársa milyen alávaló írásokat közölt.

Fehér lapjának „Kottonaság” című szócikke a szennylap 30. lapszámában jelent meg:

„Nem teljesítettem katonai szolgálatot a magyar haccsereg (ez azért erős túlzás, mármint a hadsereg kifejezés) kötelékében, mert mikor először hívtak, olyan meggyőző arcot vágtam „A NATO elmehet a jó büdös pi***ába!” feliratú, külön e célra gyártott széjjelszaggatott pólomban, hipózott farmeromban, sáros bakancsomban, fejemen pirosra temperázott kakastaréjjel, némiképp ittas állapotban, hogy beutaltak pszichológushoz. Persze b*sztam elmenni. Kétszer küldtek még sorozópapírt, ami rejtélyes körülmények között nem érkezett meg hozzám (akkor viszont honnan tudom ☺) 2003 szeptemberében viszont elmentem rá, hát hogyne, hiszen iskolalátogatásim van! Ott rohadjatok meg köcsögök!”

Nem sokkal később így folytatja ámokfutását:

„Katonaurak! Én boldogan leszek sorkatona! Feltételeim: min. 70 Ft/hó, min. altiszti rang, korlátlan lőszerhasználat, tankkal végigmenni Románián.

[Pedig, hogy védhetnéd ezt az államot
Vakítón villoghatna a váll-lapod
És ha a sok jóból még nem volt elég
Lehetsz a NATO-ban ágyútöltelék] (P*CSA)

Rá lehet bízni Inotayra, egy olyan jelöltre Vác és környékének képviseletét, akinek egyik legfőbb bizalmasa, más gyalázatos cikkek mellett a fenti sorokat is képes volt papírra vetni, s megosztani a nyilvánossággal?

Inotay ráadásul nem csak politikai bizalmasa Fehérnek, hanem múlt szombaton Vác város nevében együtt adtak át váci gyerekeknek és fiataloknak elismeréseket. Mit éreznek majd ezek a gyerekek, ha kiderül számukra, hogy ki is valójában az a politikus, aki Inotay Gergely oldalán részt vett az átadáson?

Szégyenkezni és pironkodni ebben a helyzetben nem az átadón résztvevő gyerekeknek és szüleiknek van okuk, hanem azoknak a baloldali városvezetőknek, akik képesek voltak Inotay Gergely láthatósága érdekében Fehér Zsolt részvételével megrendezni ezt az eseményt.