A BALOLDALNAK A PORNÓS GATTYÁN SOK VOLT, VISZONT A PORNÓS, PERVERZ CIKKEKET ÍRÓ FEHÉR ZSOLT MÁR BELEFÉR

A baloldal még év elején azzal az indokkal ítélte el Gattyán Györgyöt és pártját, hogy „női testek áruba bocsátásából gazdagodott meg”, ez pedig nem fér bele a baloldal erkölcsébe.

Azonban az a tény, hogy Vácon Fehér Zsolt még nem mondott le szadista, pornós botránya után, jól mutatja, hogy milyen álszent a baloldal, ha a nők erkölcsi védelméről van szó.

Egyetlen baloldali politikustól sem hallottuk, hogy lemondásra szólította volna fel Fehér Zsoltot, akinek az újságjában olyan írások jelentek meg, amelyekben nők megerőszakolása, bántalmazása, megalázása a téma. A beteg, szadista írásai olyan gyomorforgatóak, hogy érthetetlen, hogy miért lehet Fehér Zsolt még mindig felelős beosztásban Vácon.

Aki nem hisz nekünk, az ezekben a korábbi cikkekben maga is betekinthet Fehér Zsolt beteges gondolatvilágába:

MEGGYALÁZOTT, MEGCSONKÍTOTT, MEGVAGDOSOTT NŐKRŐL ÍRT INOTAY SZÖVETSÉGESE – KORHATÁROS TARTALOM!

MEGGYALÁZOTT, MEGCSONKÍTOTT, MEGVAGDOSOTT NŐKRŐL ÍRT INOTAY SZÖVETSÉGESE – KORHATÁROS TARTALOM!

Nekünk egy mondat is sok volt, nemhogy több tucat újság.

De mit csinál ilyenkor Inotay Gergely vagy Matkovich Ilona? Ilyenkor néma csöndben vannak, hallgatásuk pedig végtelenül kínos és csak egy egyszerű kérdésre kellene válaszolni: felszólítják-e lemondásra Fehér Zsoltot, a nőket emberi mivoltukban megalázó írásai miatt, vagy sem?

Kiemelt kép: Ha valaki azt hinné, hogy ez is egy meg az is, akkor álljon itt Gattyán a Forbes, Fehér pedig az ArboNyúz nyitólapjain