THE BIEBERS, AZ ORSZÁG EGYIK LEGKÚLABB BANDÁJA LÉP FEL VÁCON SZOMBATON A VÖRÖSHÁZBAN A HELLOTAVASZ – KULTÚRPIKNIK KERETÉBEN

„HELLOTAVASZ – KULTÚRPIKNIK” címmel változatos és egyúttal INGYENES programok várják a térség zene- és kultúrabarátait a váci Vörösház udvarán (Dr. Csányi L. körút 52.) március 18-tól április 2-áig. A rendezvény fővédnöke: Rétvári Bence országgyűlési képviselő és lapunk, a VácOnline a programsorozat egyik médiatámogatója.

The Biebers-ről így ír a GoldRecord:

A 2012-ben alakult The Biebers hatfős csapata alkotja az ország legkúlabb bandáját. Eleinte senki sem tudta, hogy ki áll a The Biebers mögött, pedig a zenei projekt olyan slágereket alkotott mint a Sorry, a Dance vagy a Stay. Még akkor sem volt publikus a névsor, amikor a Sorry lett az év hazai modern pop-rock hangfelvétele a Fonogram-díjkiosztón. Később kiderült, hogy Puskás Peti és testvére, Puskás Dani is az alapítók között van, és még néhány tag neve kiszivárgott a sajtóban és a koncertek alatt. A The Biebers bezsebelte a 2014-es Fonogram-díjat hazai modern pop-rock kategóriában!

A The Biebers azóta is megállíthatatlan! A második helyen végeztek a Nagy-Szín-Pad versenyen, Robbie Williams 2017-es budapesti koncertjén is zenélhettek, majd brutális tempóra kapcsoltak és a fesztiválok közönségének is megmutatták magukat!

A munka azóta sem állt meg, a Puskás testvérek ugyanis ontják magukból az új dalokat, amit a koncerteken az egész országban megmutatnak!

Legközelebb pedig Vácon lépnek fel 2022. március 26-án szombaton 18 órakor.

The Biebers tagok:

Puskás Peti – ének
Puskás Ádám Dániel – billentyűk, ének
Ekanem Bálint – ének
Belegrai Gábor – basszusgitár
Gudics Márton – dob
Rusz András – gitár

***

A FESZTIVÁL AZNAPI PROGRAMJAI:

2022. március 26., szombat

10:00 Berecz András mesemondó: Félbevágott pipafüst
14:00 Haik Viktória és a Kispárna Mesezenekar
15:00 Rátonyi Róbert Színház: PomPom, avagy Gombóc Artúr a világ körül
18:00 The Biebers