VÁCI FIDESZ: HA BALOLDAL KERÜLNE HATALOMRA ELTÖRÖLNÉK A GYERMEKVÉDELMI TÖRVÉNYT

A Fidesz váci szervezete közzétette egy márciusi posztjában azt az álláspontját, hogy a baloldal a hatalomra kerülése esetén eltörölné a gyermekvédelmi törvényt.

Márki-Zay Péter egyértelművé tette, hogy baloldali győzelem esetén első dolga lenne eltörölni a gyermekvédelmi törvényt. Azt a törvényt, amely a gyermekeket a pedofiloktól és a szexuális propagandától védi.

A baloldal kivenné a gyermekek nevelésének jogát a szülők kezéből és átadni különböző Soros, álcivil szervezeteknek. A baloldal a szülők tudta nélkül érzékenyíteni a gyermekeket. A gyermekvédelmi törvény azonban ezeknek gátat szab, a kormány megállította a szexuális propaganda erőszakos terjeszkedését az óvodák és iskolák kerítésénél.

Emiatt soha nem látott nemzetközi támadást indítottak a Soros-szervezetek hazánk ellen, amely odáig fajul, hogy az Európai Unió a magyaroknak jogosan járó helyreállítási alap pénzét sem hajlandó a gyermekvédelmi törvény miatt kifizetni. Azonban a gyermekeink védelmében mi hajthatatlanok vagyunk, mindenáron megvédjük a magyar gyerekeket, családokat.

Ne feledjük, a baloldal 2002. és 2010. között már egyszer csődbe vitte az országot, és az emberekkel fizettette meg az árát. Amink most van, az ugyanúgy újra elveszhet, mint 2010. előtt. Április 3-án menjünk el szavazni és ne engedjük Gyurcsányékat visszatérni a hatalomba!

Hajrá, Magyarország! Hajrá, Rétvári Bence! Hajrá, Orbán Viktor!