SZÁDOCZKI IMRE: MINDEN LÉTEZŐ FÓRUMON TILTAKOZNI FOGUNK FEHÉR KÖZÉLETI JELENLÉTE MIATT

Folytatjuk a VácOnline hétfői sorozatát, rövid interjút kértünk ezúttal is Szádoczki Imrétől, a Fidesz váci elnökétől, tolmácsolja olvasóinknak a helyi jobboldal szemszögéből az előző hét közéleti történéseit. Mint mindig, ezúttal sem hagyta a baloldal botrányos téma nélkül a váciakat:

  1. RÉGI HAZUGSÁG: VÁCON CSAK A JOBBOLDAL RONGÁLHAT
  2. ÚJ HAZUGSÁG: INOTAYÉK KORRUPCIÓMENTESEK
  3. FENNAKADT TŰ A NEM ÉPÜLŐ, DE MÉGIS KÉPEKKEL IGAZOLT KÓRHÁZFEJLESZTÉSRŐL ÉS A MEG NEM KAPOTT NÉGY MILLIÁRDRÓL
  4. MINDEN LÉTEZŐ FÓRUMON TILTAKOZNI FOGUNK FEHÉR KÖZÉLETI JELENLÉTE MIATT

 

VO: Matkovich Ilona és maga Inotay Gergely is – jegyezzük meg joggal – meglehetősen felháborodtak Inotay plakátjainak megrongálása miatt.  Érdeke lehet a jobboldalnak ez a rongálás?

A polgármester vasárnapi meséjében pénzről beszél és hogy valaki megbízásából történt a plakátok tönkretétele! Mindketten egy régi lemezt tettek fel: ha rongálás történik Vácon, akkor az csak a jobboldalhoz köthető. A leghatározottabban visszautasítjuk még a gyanúsítást is, hogy bárkinek közülünk köze lenne mindehhez! 

VO: Szombaton Inotay vendége volt a piaci standoláson Hadházy Ákos korrupció-szakértő. Ön szerint sikeres volt ez a látogatása?

Sajnos Hadházy úr szakértése nem terjed ki a baloldali korrupcióra, mert ha kiterjedne, akkor a 6 milliós kerítésnél, a 12,4 milliós zebránál, a 18 milliós buszmegállónál vagy a még el sem kezdett, de már 70 milliós Márvány téren kellett volna tartani az aláírásgyűjtést. A városvezetés ezekre a kritikákra nem is reagál. Hallgatnak, de ez a legbeszédesebb. Szóval Hadházy Ákosnak lenne munkája Vácon, ha tényleg a korrupció elleni harc lenne a célja.

VO: A polgármester vasárnapi meséjében ismét felbukkan a rendelőintézet és egy meg nem kapott 4 milliárdos összeg. Olyan már ez az egész, mint a visszatérő eposzi jelzők egy mesemondó lemezen, ahol fennakadt a tű. Hogy lehetne rávenni Inotayékat, hogy cseréljék már le ezt „hanglemezt”?

Én magam legalább 4-szer mondtam a heti beszámolóban, hogy a 4 milliárdból a székesegyház újul meg kívül-belül, mivel a város nem tudott épkézláb terveket benyújtani! Egyébként emlékeztetném polgármester asszonyt, hogy nem volt hajlandó megtekinteni az építkezést a püspök úr és Rétvári Bence meghívása ellenére sem! A rendelőintézet pedig meg fog épülni, ha Fidesz kormányon múlik! Ön is tudja, én is tudom, a határidő 2026. Választási kampány van, de ettől az igazmondás elvárható lenne egy város vezetőtől!

VO: Végül a Fehér Zsolt (Zsizsik-ArboNyúz) ügyről kérdeznénk. Becsületes, normális, vagy minimum okos-e a városháza részéről ez a hallgatás?

Telnek a napok, a hetek, és az érintett nem reagál, még magyarázkodni sem próbál, nem kér bocsánatot, és legfőképpen nem távozik a közéletből! Hallgat Inotay és Matkovich is, úgy tesznek, mintha semmi nem történt volna. Ez az ember 32 lapszámban szembe ment mindennel, ami érték egy normális világban. Beteges, perverz gondolatok, a Gestapo példaként emlegetése, teljesen ráég a városra ez az ügy. Mi nem fogjuk hagyni, hogy ilyen ember vezessen bármely bizottságot, különösképpen olyat, ami az emberi kapcsolatokkal, kultúrával, oktatással, gyerekekkel(!) foglalkozik, minden létező fórumon tiltakozni fogunk. Fehér Zsoltnak távoznia kell a közéletből, le kell mondania!