VÁCI FIDESZ: HA A BALOLDAL KERÜLNE HATALOMRA, ISKOLÁKAT ZÁRNÁNAK BE

A Fidesz váci szervezete közzétette egy márciusi posztjában azt az álláspontját, hogyha a baloldal hatalomra kerülne, akkor iskolákat zárnának be.

A baloldal kormányzása idején 2010. előtt 381 helyen vonta meg a diákoktól a helyben tanulás lehetőségét, elbocsátott 15 ezer pedagógust, a megmaradtaktól pedig elvett egy havi bért.

Ezzel szemben a jobboldali kormány idején hazai és uniós forrásból több százmilliárd forint értékben több mint 900 helyszínen valósultak meg iskola korszerűsítések. A koronavírus okozta gazdasági válság ellenére a pedagógusok 10+10%-os béremelésben részesültek. Az oktatásra fordított költségvetési források pedig mintegy 72%-kal, 1010 milliárdról, 1734 milliárdra növekedtek 2010. óta.

Ne feledjük, a baloldal 2002. és 2010. között már egyszer csődbe vitte az országot, és az emberekkel fizettette meg az árát. Amink most van, az ugyanúgy újra elveszhet, mint 2010. előtt.

Április 3-án menjünk el szavazni és ne engedjük Gyurcsányékat visszatérni a hatalomba! Hajrá, Magyarország! Hajrá, Rétvári Bence! Hajrá, Orbán Viktor!