IGAZI DRÁGA KÜLÖNLEGESSÉGEKET RENDEL A VÁROSHÁZA A POLGÁRMESTER CSALÁDJÁNAK CÉGÉTŐL

A városháza folyamatosan pénzhiányra panaszkodik, így nem is törik magukat, hogy költsenek a váciakra. Arra viszont nem sajnálják a közpénzt, hogy drága különlegességeket rendeljenek a polgármester családjának cégétől. Igazi luxusbaloldali fényűzésről tanúskodik, ha végignézzük, milyen desszerteket vásároltak Inotayék.

Nem előzmények nélküli a városháza kulináris ínyencsége közpénzből. Libasült, pulyka rolád, két ízű torta és hasonlók már szerepeltek a városházi pompás fogadások menüjén korábban is, ami sok váci számára volt felháborító. Különösen azért, mert az önkormányzat folyamatosan pénzhiányra panaszkodik és mindig a váciakon spórol.

Bár Matkovich Ilona polgármester és Inotay Gergely alpolgármester fennhangon hirdette, hogy felszámolják az urambátyám világot, úgy látszik, ez sem megy nekik. Vagy ez is csak egy jól hangzó, kampány ígéret volt. Vagy nem mindenkire vonatkoznak egyenlő szabályok.

Ez abból tökéletesen látszik, hogy a városháza Matkovich Ilona gyermekeinek cukrászdájából rendeli az édességeket. És nem is akármilyeneket! Macaront, vegán málnás browniet, sajttortát, citromos kosárkát, sóskaramellás mogyorós tortát, pisztácia málna szeletet. De azért ott figyel a lista gusztációs élmezőnye is Tarte-okkal, Amarettikkel vagy Parta di mandorlákkal. Mindezt szigorúan a Matkovich-Pajor családi recept alapján elkészítve.

Kedves Váciak!

Ne sajnáljuk tőlük! Inotay már megmondta, hogy két év alatt rendbe tették Vácot, hát nem megérdemlik? Költsék csak a közpénzt, úgyis annyi váci ingatlant eladtak már, hogy van miből. Hagy falatozzák a luxus desszerteket!