EGY ALKALMATLAN, VOLT DK-S ODUBA KÉNYSZERÜLTEK TÉLVÍZ IDEJÉN A KÖLCSEY BÖLCSŐDE ADMINISZTRATÍV MUNKATÁRSAI – TÉNYLEG NINCS FELELŐS?

Sem Matkovich Ilona, sem Inotay Gergely nem tartotta fontosnak az általuk felügyelt, Sívóné Cseh Katalin vezette Bölcsődék és Fogyatékosok Intézményéről érkezett információink megerősítését vagy cáfolását. Mindketten viselik a korrupcióellenes harc szalagját, és keményen harcolnak (szóban!) az urambátyám világ lebontásáért, de a tettek ezt nem követik.

Tehát nem adnak választ arra a váciaknak, hogy

  • vajon az intézményben tavaly szeptemberben három kollégát átköltöztetve két irodát kiürítettek azért, hogy azokat raktárrá átalakítva Faludi Szilvia, vezetőhelyettes, szaktanácsadó otthonából átvitt bútorokat tárolhassanak bennük?
  • Vajon ezek a holmik mind a mai napig ott vannak még?
  • Vajon a költöztetést munkaidőben, bölcsődei alkalmazottak végezhették?
  • Vajon szerződéssel, városházi engedéllyel, de bérleti díj kifizetése nélkül történt ez a raktározás immár majdnem fél éve?
  • Igaz-e, hogy Faludi Szilvia a város által újonnan kiutalt – egy városi tulajdonú, 42 négyzetméteres, 25.378 Ft/hó bérleti díjú összkomfortos – bérlakásában a bölcsőde karbantartói végezték munkaidőben a felújítási munkálatokat?
  • Igaz-e, hogy az alkalmazottak Faludi Szilvia otthonán dolgoztak és nem a bölcsődei munkákon? Amennyiben igen, úgy erre ki adott engedélyt, felhatalmazást és legfőképpen miért?
  • Igaz-e, hogy minden délben ellenőrizték, miképpen haladtak a bérlakásban a munkálatok?
  • Igaz-e, hogy a szerszámok és a felújításokhoz szükséges anyagok zöme is a bölcsődéből származnak?
  • Igaz lehet-e az, hogy mindez Inotay Gergely, illetve Matkovich Ilona tudtával, tudta nélkül, engedélyével, a szemük lehunyásával történhetett meg? (A nem kívánt rész törlendő!)

E továbbra is megválaszolatlan kérdések mellé feltennénk még egyet, mely a legembertelenebb intézkedésre kér választ:

mit keresnek a bútorraktárrá átalakított irodáikból kiebrudalt adminisztratív munkatársak a minden szempontból alkalmatlan egykori DK-s,  romos odúban?

Inotay Gergely és Matkovich Ilona szerint tényleg nincs itt semmiféle látnivaló? Tényleg ezzel a csenddel akarják megúszni ezt az ügyet is, ugyanúgy,  mint ahogy cinkos módon elhallgatják Fehér Zsolt náci megnyilvánulásait és Kiss Zsolt pártpénz ügyében folytatott nyomozást?

Tényleg nincs ehhez a bölcsőde botrányhoz egy szavuk sem? Tényleg nincs felelőse mindennek?