SZERETŐJÉVEL/FŐTITKÁRASSZONNYAL LÁTOGATTA MEG INOTAY RENDEZVÉNYÉT JAKAB PÉTER

Csak „A” Főtitkárnőnek becézik a Jobbikban Jakab Péternek azt a „több mint testőrét”, Molnár Enikőt, aki mostanság állítólag az egyik legbefolyásosabb személyiséggé nőtte ki magát a pártjában – legalábbis erről értesült jobbikos forrásai alapján az Origo. Mindenesetre a VácOnline is már megtapasztalta, hogy Enikő asszony elmaradhatatlan kísérője lett Jakab Péter vidéki turnéinak, hiszen Vácon Inotay rendezvényén szinte valódi testőrként védte meg a kérdezőktől a Jobbik elnökét, valamint annak helyi jelöltjét, sőt mi több, most kedden is együtt voltak Inotay meglehetősen mérsékelt érdeklődést kiváltott verőcei fórumán. Egyébként azon a településen zajlott mindez, ahol a múlt héten még az Egységben Magyarországért színeiben nem Inotay, hanem a plakátok tanúság szerint Jánosi-Lesi Ágota (Pest megye 11. vk.) szerepelt. 

Molnár Enikő tehát ismét jelenlétével kívánta erősíteni a Jobbik Inotay kampányrendezvényét, amelyen rendkívül csekély számú érdeklődő tette csak tiszteletét, ahol a zöld kabátosok és a városházi „civilek” újra megint csak többen voltak e fórumon, mint a helybéli érdeklődők.

Ugyanazon időpontban volt két rendezvény: Rétvári Bence vendégeként Nógrádi György volt a verőcei művelődési házban, fent látható Inotay verőcei utcai fóruma – Fotó: VácOnline

Egyébként a fórum szomszédságában éppen akkor zajlott Nógrádi György, Rétvári Bence vendégének előadása, úgyhogy a két rendezvényen készült fotók alapján ezúttal is olvasóink értékítéletére bízzuk a két oldal látogatottságának, népszerűségének megítélését.

Molnár Enikő, „a Főtitkárnő” – Fotó: Bors

Úgy tűnik, Molnár Enikő, Jakab minden szempontból e „közelijének” személyes jelenléte  ezúttal sem tudott vonzó alternatívát jelenteni a a Dunakanyar népének.