SZÁDOCZKI IMRE: INOTAYÉKTÓL VÁRJA AZ EGÉSZ VÁROS A VÁLASZT, MI LESZ FEHÉR ZSOLTTAL?

Folytatjuk a VácOnline nemrégiben indított új hétfői sorozatát, rövid interjút kértünk ezúttal is Szádoczki Imrétől, a Fidesz váci elnökétől, tolmácsolja olvasóinknak a helyi jobboldal szemszögéből az előző hét közéleti történéseit. Mint mindig, ezúttal sem hagyta a baloldal botrányos téma nélkül a váciakat:

1. INOTAY GERGELY A HELYI KUDARCAI ELLENÉRE AZ ORSZÁGOT SZERETNÉ RENDBE TENNI

2. ÚJ VÁD: A KORMÁNY INGATLANT VENNE EL A VÁROSTÓL

3. RÉGI VÁD: A KORMÁNY MILLIÁRDOKKAL TARTOZIK A VÁROSNAK

4. FEHÉR ZSOLTNAK TÁVOZNIA KELL A VÁCI KÖZÉLETBŐL

 

VO: Mit szólt ahhoz, hogy Inotay Gergely az elmúlt héten bejelentette, hogy Vácot sikerült két év alatt rendbe rakni és most az ország következik?

– Levegő után kapkodtam és most sem találom a szavakat. Ezt nevezi rendnek, ami ebben a városban jelenleg van? Ez várna a térségre is? Képviselőjelölt Úr! Önök a Facebook-marketingen kívül semmit nem csináltak, de azt a semmit folyamatosan szépen csomagolják. Ez azonban nagyon kevés még a városban is, nem beszélve a választókerületről!

VO: Olvashattuk a polgármestertől, hogy a Fidesz elveszi Váctól a Káptalan u. 16. számú ingatlant. Igaz ez?

– Kedves Ilona, e helyről is közölni szeretném Önnel: a Fidesznek nincs szüksége semmilyen ingatlanra!

VO: A vasárnapi beszámolóban azt is olvashattuk, hogy Matkovich Ilona „kémet” küldött a Polgári Estre. Ezek szerint Vác polgármestere nem látogathatja az Esteket? Így tud csak információhoz jutni?

– Persze, nem kellett volna téglát küldenie, hiszen szeretettel várjuk őt is annak ellenére, hogy ezt a rendezvényünket egyik első intézkedésével kitette/kitetette/kitették a színházból. (Mivel ezen már pereskedtek is, ezért a nem kívánt rész törlendő!) A városvezető a beszámoló alapján gyors fejszámolással már 35 milliárd forintot követel a kormánytól. Még egy hónap van a választásokig, mennyi lesz a végén? Még mindig nem érti, hogy a székesegyház lassan elkészül a 4 milliárdból és a szakrendelő-megújítás is elindult, bármennyire próbálták az eddigi teszetoszasággal ellehetetleníteni! Egyébként Vitézy Dávid előadását igazán meghallgathatta volna, hisz a budapesti agglomeráció közlekedés fejlesztéséről volt szó sokkal hitelesebben, mint amit Karácsony Gergelytől hallott!

VO: Fehér Zsolt politikai és erkölcsi horror botrányáról mindenki mélyen hallgat a városházán. Matkovich Ilona a FIDESZ-KDNP-s Mokánszky Zoltán felszólalására (Fehér azonnal mondjon le!) gúnyosan csak annyit mondott, hogy ha a képviselő úr bizonyítani tudja, hogy a jobbikos frakciótag náci, akkor napirendre veszik az ügyét. Mennyi bizonyítékra van még szüksége a polgármesternek, miután már az országos és helyi sajtó is cáfolhatatlan anyagokat közölt Fehér Zsolt elvetemült politikai és erkölcsi világáról? 

– Ez a hallgatás mindennél beszédesebb! Ez az illető, a szintén menthetetlen és vállalhatatlan váci náci ügy után, ezzel az ArboNyúz borzalommal végképp kiírta magát a közéletből. Nem tisztem minősíteni a szerző jellemét és egyéb tulajdonságait, de a beteges jelző talán kifejezi. Azzal, hogy nem vesznek róla tudomást, az még megtörtént és mázsás súlyként húzza le mindazokat a mélybe, akik  továbbra is egy kötelékben maradnak vele. Inotay Gergelyt az a Jobbik indítja a választáson, amelynek váci elnöke Fehér Zsolt, aki mellesleg Zsizsik álnéven a nevezett újság főszerkesztője. Politikai minimum lenne a tőle való elhatárolódás és a bocsánatkérés, ami helyett a becsapott váci választók csak lapító hallgatást kapnak. Hová tudja tenni a volt hittanár Inotay és az oknyomozó újságíró Matkovich ezeket a dolgokat? Hogyan tudnak ezzel az emberrel közösséget vállalni, egy légtérben dolgozni, vele naponta kezet fogni? Várjuk a válaszokat a városi vezetéstől, várjuk hogy minél hamarabb megteszik, hogy eltávolítják a közéletből, ha maga nem hajlandó lemondani!