VÁCI FIDESZ: ELTÖRÖLNÉK AZ ÉLELMISZERÁR STOPOT

A Fidesz váci szervezete közzétette egy februári posztjában azt az álláspontját, hogyha a baloldal hatalomra kerülne, akkor eltörölnék az élelmiszerár stopot.

A koronavírus-járvány okozta gazdasági válságnak köszönhetően az infláció mértéke mindenhol soha nem látott magasságokba szökött. A kormány több intézkedést hozott annak érdekében, hogy az emelkedő inflációból a magyar emberek minél kevesebbet érezzenek meg.

A rezsicsökkentés, a benzinár stop, valamint a kamat stop mellett, hat alapvető élelmiszerre, élelmiszerár stopot vezetett be 2022. február 1-től. Az intézkedésnek köszönhetően, a kristálycukor, a búzafinomliszt, a napraforgó étolaj, a sertéscomb, a csirkemell és a csirkefarhát, valamint a 2,8 százalékos UHT-tej – ára a tavaly október közepén tapasztalt szintre csökkent.

A baloldal folyamatosan támadja az embereket védő intézkedéseket, cinikus gúnyolódásba kezdenek, és úgy követelnek áfacsökkentést, hogy amikor kormányon voltak akkor kétszer is, 20, majd 25%-ra emelték az áfát, ellenzékben pedig nem szavazták meg az élelmiszerek áfájának 5%-ra csökkentését.

Ne feledjük, a baloldal 2002. és 2010. között már egyszer csődbe vitte az országot, és az emberekkel fizettette meg az árát. Amink most van, az ugyanúgy újra elveszhet, mint 2010. előtt. Április 3-án menjünk el szavazni és ne engedjük Gyurcsányékat visszatérni a hatalomba! Hajrá, Magyarország! Hajrá, Rétvári Bence! Hajrá, Orbán Viktor!