VÁCI FIDESZ: ELTÖRÖLNÉK A BENZINÁR STOPOT

A Váci Fidesz Szervezete közzétette egy februári posztjában azt az álláspontját, hogy a baloldal eltörölné a benzinár stopot.

A koronavírus-járvány okozta gazdasági válságnak köszönhetően mindenhol ugrásszerű növekedésnek indultak az üzemanyagárak. A kormány a magyar emberek védelme érdekében 2021. november 15-től három hónapra benzinár stopot vezetett be, melynek értelmében az üzemanyag ára nem lehet magasabb 480 forintnál.

Az intézkedés következtében a benzin átlagára literenként 26, a gázolajé pedig 32 forinttal csökkent. Természetesen a baloldal ezt is, ugyanúgy ahogyan a rezsicsökkentést megtámadta.

Márki-Zay Péter szerint ezek mind rossz döntések, helyette inkább az emberek vagy vegyenek kisebb autót, vagy üljenek át egymás autóiba és utazzanak együtt.

Ne feledjük, a baloldal 2002 és 2010 között már egyszer csődbe vitte az országot, és az emberekkel fizettette meg az árát. Amink most van, az ugyanúgy újra elveszhet, mint 2010 előtt.

Április 3-án menjünk el szavazni és ne engedjük Gyurcsányékat visszatérni a hatalomba! Hajrá, Magyarország! Hajrá, Rétvári Bence! Hajrá, Orbán Viktor!