LEHET, HOGY A VÁCI LAKTANYÁNÁL IS LÁTHATTÁK A LELKES FEKETE PUMÁT? – VIDEÓ

Még tavaly decemberben pumához hasonló, fekete színű nagymacskát rögzített settenkedés közben egy kamera valamelyik Kiskunhalas határában zajló építkezés közelében. Akkoriban e felvételt a közösségi oldalán maga a település polgármestere osztotta meg. Viszont ezt a mostani, olvasónktól kapott izgalmas fotót városunk polgármestere, Matkovich Ilona megint csak elrejteni szerette volna a város közvéleménye elől, sőt kimondottan eltitkolni kívánta e jószág feltűnését. A „minden kétséget kizáróan hiteles” fotónk tanúsága szerint a nemrégiben eladott váci nagy értékű ingatlan környékén látott „lelkes állat”, úgy tűnik, roppantmód szeret rendszeresen oda elkóborolni, ahol éppen frissen meghirdetett, áron aluli önkormányzati ingatlanok vannak.

 

A pumát egyébként mindig azok az ősi, kifinomult érzékei vezetik el oda, ahol éppen a legjövedelmezőbb közvagyon-felvásárlási lehetőségeket szimatolja. A vácit már tavaly arról az építkezésről kiszagolta, ahonnan tán még penetránsabb, még messzebbről érezhető bukéja volt, sokkal erősebb, mint például a budapesti városházeladás íncsiklandó illata.

E fekete puma természete az, hogy szeret a „helyszínen” meggyőződni a pompás, áron alul árusított ingatlanokon való befektetési lehetőségekről, amelyekre aztán helyi segítséggel „ügyesben” rendszeresen ráhelyezi a fekete mancsát.

A képünkön látható lelkes lénynek bármennyire is selymes, lenyűgözően csillogó a bundája, bármennyire is puha a lépte, a város lakossága azért ne feledje, hogy egy roppant veszélyes ragadozóról van szó!

Az írás végén azért rögzítsük, hogy a cikkünkben szereplő szenzációs puma látogatása volt csak a fikció, minden más viszont Vác városára reális veszélyt jelent!