A VÁCI FIDESZ: BEENGEDNÉK A MIGRÁNSOKAT

A Váci Fidesz Szervezet közzétette egy februári posztjában azt az álláspontját, hogy a baloldal folyamatosan bevándorláspárti, brüsszeli politikát folytat.

Első lépésük lenne lebontani a határkerítést, és térdre rogyni Brüsszel migránsbetelepítési parancsa előtt. Több baloldali politikus egyértelművé tette, hogy kormányra kerülésük esetén tárt karokkal várja a bevándorlókat.

Márki Zay Péter szerint az a legfontosabb, hogy Magyarország egy befogadó ország legyen, a migránsoktól nem kell félni, hiszen még soha senkit nem bántottak és arra is képesek, hogy egy-két generáció alatt magyarokká váljanak. A baloldal váci jelöltje Inotay Gergely egyenesen odáig ment, hogy azt mondta, hogy Magyarországnak a nemzetközi szerződések alapján kötelező befogadni a migránsokat és ha már itt vannak nekik a lehető legjobb ellátást kell biztosítani.

A baloldal lebontaná azt a kerítést, amelyet a határőreink 6 éve rendíthetetlenül védenek és amely több mint 100 ezer illegális határsértővel szemben védte meg a magyar embereket.

Ne feledjük, a baloldal 2002. és 2010. között már egyszer csődbe vitte az országot, és az emberekkel fizettette meg az árát. Amink most van, az ugyanúgy újra elveszhet, mint 2010. előtt. Április 3-án menjünk el szavazni és ne engedjük Gyurcsányékat visszatérni a hatalomba! Hajrá, Magyarország! Hajrá, Rétvári Bence! Hajrá, Orbán Viktor!