TERHELÉSES TÁMADÁSSAL PRÓBÁLTÁK LEKAPCSOLNI A VÁCI ANONYMUST, AMELYEN FEHÉR ZSOLT ANYAGAI IS VANNAK

A Váci Anonymus vasárnap hajnalban hírül adta, hogy éjjel 11 órakor, ún. túlterheléses (DDoS – Distributed Denial of Service) internetes támadás érte a lap váci Fehér Zsoltról és mások ügyeiről szóló leleplező anyagait tartalmazó szervert. Az „ismeretlen szerző” nem tartja kizártnak, hogy e történés összefüggésben lehet a szombaton megjelent, óriásit robbant Fehér Zsoltról szóló Vadhajtás tényfeltáró írás megjelenésével.  Az ügyet rajtuk kívül megírta még a Vácivilág, a VácOnline és a Bennfentes is, de a Vadhajtások kemény cikkét publikáló közösségi oldal komment-szekciójában is elszabadultak az indulatok.

A Váci Anonymus vizsgálódásai szerint szerencsére csak egy nagyon olcsó és buta programmal terhelték az Anonymus oldalát, úgyhogy könnyűszerrel megvédték a rendszerüket.

„Éjjel 11-kor több, mint hatvanezres IP-csomagot küldtek a Váci Anonymus oldalra, ami picit meg is akasztotta a honlapomat” – írja a Váci Anonymus, majd félreérthetetlen utalást tett arra, mint a támadásban most igencsak érdekelt személyre, akinek pont az oldalán lévő anyagokban található utalás nők felakasztására.

A DDoS támadás – más néven túlterheléses internetes támadás – az egyik legelterjedtebb, legtöbbször üzletmenetet, de manapság immár mind gyakrabban politikai weboldalt rombolni szándékozó tevékenység. A DDoS túlterheléses támadás telíti egy szerver hálózati kapcsolatát vagy az azt kiszolgáló hálózati eszközöket. A megtámadott szolgáltatás teljes vagy részleges módon elérhetetlenné válik, ezáltal nagyban veszélyezteti a szolgáltatás folytonosságát.

„De mutatom az éjjeli támadás egészét” – ismerteti aztán a Váci Anonymus azokat a grafikonokat, amelyeken követhető, hogy mit rögzítettek éjszaka a megtámadott szerverek:

A Váci Anonymus azt üzeni az elkövetőknek, hogy legközelebb másként próbálják megmenteni védencüket, ne úgy, hogy ezt az oldalt terheléssel támadják:

„Próbálj komolyabb DDoS programot szerezni, ne legyél kamikaze, hogy a saját hálózatodat használod, te őrült. Kettő év börtön jár ezért az akcióért….!

– hangsúlyozza Anonymus, majd hozzáteszi még: „Kedves fiúk, ti azt gondoltátok, hogy egy hatvanezres IP-csomagot ideküldötök, és az oldal szervere ezt nem tudja kiszolgálni, hiszen olyan, mintha egyszerre hatvanezren próbálnák megnyitni az oldalt. De fiúk, én a szerverek között élek. Egy normális DDoS program 1000-1400 euróba kerül a feketepiacon. Tényleg szedjétek össze magatokat, mert a hasamat fogom a nevetéstől. Szeretnék mindenkit megnyugtatni, Fehér Zsolt anyagai maradnak továbbra is itt az oldalon.

A Vadhajtások híreknek örülök, hogy sikerült áttörni a váci kis buborékot, és országos hír lett Fehér Zsolt anyagából. Jó nagy felháborodást váltott ki Vácon, na meg úgy amerre jártam az interneten, mindenhol követelték azonnali lemondását. Zsolt nagyon hallgat” – zárja híradását a Váci Anonymus.

***

AJÁNLÓ A VÁCI ANONYMUSRÓL

ZSOLTI ALÁÍRÁSA A 24. LAPSZÁM VÉGÉN

ÚJABB SZÁMOK KERÜLTEK FEL FEHÉR ZSOLT LAPJÁBÓL!!

ARBONYÚZ 32 – FEHÉR ZSOLT BETEGLELKŰ KRÓNIKÁI (TELJES LAPSZÁM)

ARBONYÚZ 30 – FEHÉR ZSOLT BETEGLELKŰ KRÓNIKÁI (TELJES LAPSZÁM)

ARBONYÚZ 26 – FEHÉR ZSOLT BETEGLELKŰ KRÓNIKÁI (TELJES LAPSZÁM)