FIDESZ VÁC: ELTÖRÖLNÉK A BENZINÁR STOPOT

A Fidesz váci szervezete tette közzé a közösségi oldalán, ha hatalomra kerülne a baloldal, akkor eltörölnék a a benzinár stopot.

Így érvelnek:

A koronavírus-járvány okozta gazdasági válságnak köszönhetően mindenhol ugrásszerű növekedésnek indultak az üzemanyagárak. A kormány a magyar emberek védelme érdekében 2021. november 15-től három hónapra benzinár stopot vezetett be, melynek értelmében az üzemanyag ára nem lehet magasabb 480 forintnál. Az intézkedés következtében a benzin átlagára literenként 26, a gázolajé pedig 32 forinttal csökkent. Természetesen a baloldal ezt is, ugyanúgy ahogyan a rezsicsökkentést megtámadta. Márki-Zay Péter szerint ezek mind rossz döntések, helyette inkább az emberek vagy vegyenek kisebb autót, vagy üljenek át egymás autóiba és utazzanak együtt.

Ne feledjük, a baloldal 2002. és 2010. között már egyszer csődbe vitte az országot, és az emberekkel fizettette meg az árát.

Amink most van, az ugyanúgy újra elveszhet, mint 2010. előtt. Április 3-án menjünk el szavazni és ne engedjük Gyurcsányékat visszatérni a hatalomba!

Hajrá, Magyarország! Hajrá, Rétvári Bence! Hajrá, Orbán Viktor! – zárja közleményét a váci jobboldal.