VÉGRE EGY BETARTHATÓ ÍGÉRET: LASSÚ MUNKÁT ÍGÉR INOTAY

A sokak által inkompetensnek tartott Inotay Gergely, a baloldali összefogás jelöltje a közelmúltban osztotta meg az Ipolymentén élőkkel gondolatait, amiben többek között jelezte, hogy korszerű technológiák meghonosítását tervezi, munkahelyeket is teremtene, de az ígéretei saját állítása szerint is csak nehezen és lassan kivitelezhetőek. Vajon tudja egyáltalán, hogy csak négy évre választunk képviselőt?

Inotay Gergely csak úgy szórja a felszínes javaslatait, miszerint beruházások szükségesek, utakat kell felújítani, fejleszteni kell a turizmust, munkahelyeket kell teremteni, de konkrétumokat, komoly programot nem igen hallani tőle és az általa képviselt baloldali összefogástól sem.

Most végre valami kiderült: ha csinálnak is majd valamit, azt legalább lassan!

Az őrbottyániaknak is hasonló üzenetet küldött. Állítása szerint Őrbottyán fejlődése „nem lesz gyors” és „csak a végén lesz látványos”.

Fejlesztené a Budapest-Veresegyház-Vác vasútvonalat, de az a helyzet, hogy ezt már a jelenlegi kormány el is kezdte, erről Vitézy Dávid, a Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatója adott hírt. Vitézy Dávid arról adott tájékoztatást pénteken, hogy Magyarország Kormánya megbízásából elkezdődött a 71-es vasútvonal felújításának tervezése.

Inotay Gergely Őrbottyánnal kapcsolatban azt is kifejtette, hogy a település ígéretet kapott egy új, 24 tantermes iskolára. Valószínűleg nem járt Őrbottyánban, de még telefonon sem érdeklődött a polgármesternél, mert ha ezt megtette volna, tudná, hogy már javában zajlik az új iskola területének megtisztítása az önkormányzat részéről, ami előfeltétele az igen jelentős állami támogatásból megvalósuló beruházásnak.

Az általános fejlesztési elképzeléseit leíró posztja szerint úgy tűnik ő még az új iskola építését is elhúzná, amivel csak gátat szabna annak, hogy mielőbb birtokba vegyék a helyi diákok az új intézményt.

A baloldal jelöltje előszeretettel hangoztatja, hogy ő mennyire ismeri a térséget, a kijelentései alapján viszont felmerül a kérdés, vajon tudja-e igazából hogy adott településen mi történik?

Meg persze, hogy hol helyezkedik el. Mert nem éppen arra utal, ha egy letkési kocsmában ülve azt posztolja, hogy Ipolydamásdon betért egy presszóba!?