MÁRKI-ZAY SZERINT A FALUSIAK AGYMOSOTTAK ÉS DÉLELŐTT TÍZKOR MÁR RÉSZEGEK – VIDEÓ

A baloldal miniszterelnök-jelöltje egy somogyi lakossági fórumon arról beszélt, hogy a falusiak délelőtt tízkor már részegek, agy mosottak és nem lehet velük beszélni – írja a drot.info.

Márki-Zay Péterről az utóbbi időben számos olyan videó látott napvilágot, amelyben a vidéken élőket sértegeti.

A politikus ezúttal egy baloldali aktivistára hivatkozva arról mesélt, hogy egy faluban reggel 10 órakor már kevés józan emberrel lehet találkozni, ezért közülük mindössze kettőt, hármat lehet csak átállítani a baloldalra.

Mindezt Gyurcsány Ferenc jelöltje sztoriként mesélte el egy aktivistáról a marcali fórumán, amelyről videofelvétel is készült. Idézzük:

„Olvastam egy kommentben, hogy Miskolc és Budapest között ingázik, elhatározta, hogy minden alkalommal kinyomtat 2-300 Nyomtass te is! kiadványt, és beszór egy-egy falut, és ott beszél az emberekkel, hogy

REGGEL TÍZ ÓRAKOR EGY FALUBAN – AZT MONDJA, HOGY – KEVÉS JÓZAN EMBERREL TALÁLKOZOTT, DE AZOK KÖZÜL, AKI NEM AGYMOSOTT VOLT, ÉS LEHETETT VELE EGYÁLTALÁN BESZÉLNI, AZOK KÖZÜL KETTŐT-HÁRMAT ÁTÁLLÍTOTT.”

Ha jól értjük, Márki-Zay szerint a vidéki emberek nagy része már reggel részeg, de egyébként is agymosottak, úgyhogy vélhetően ezért nem lehet a vidékieket átállítani a baloldalra.

Márki-Zay Pétert támogatja egyébként a térségünkben Inotay Gergely, a baloldal országgyűlési képviselőjelöltje, akinek ezekhez a botrányos kijelentésekhez eddig egy szava sem volt, vélhetően tehát mélyen egyetérthet politikai mentorával.

Forrás: drot.info