JABERITS ZSOLT: MÁRKI-ZAY PÉTERNEK, INOTAY PÉLDAKÉPNEK SZEMBE JÖTT A VALÓSÁG – VIDEÓ

„Én azt hiszem, most már tudják, miről szól ez a választás” – mondta Márki-Zay Péter, miután egy vidéki utcafórum alkalmával, a kerekesszékén elé gördülő rokkantnyugdíjas hölgy nemes egyszerűséggel állon vágta, miközben kikérte magának azt, hogy az ellenzéki koalíció miniszterelnök-jelöltje folyamatosan alázza a vidékieket, az idősebbeket és újabban már a mozgáskorlátozottakat is.

A cserben hagyott Hódmezővásárhelytől nem is messze, mindössze Orosházáig kellett autóznia Márki-Zay Péternek, hogy találkozhasson a nép szavával. (A félreértések elkerülése érdekében, ez még véletlenül sem egyezik meg a Népszavával, sőt…) A rögtönzött, csekély érdeklődőt odavonzó fórumot az ellenzék helyi országgyűlési képviselő-jelöltje, dr. Szabó Ervin szervezte és úgy gondolta, miután a makogást és az ócska, demagóg, a hetvenes éveket idéző minden alap nélküli ígérgetés-cunamit befejezte, szeretett volna valami maradandóval szolgálni. Minden bizonnyal újabb botrányt vizionált, mert az erre talán legalkalmasabb, Márki-Zay Pétert hívta meg főműsorszámnak.

Sikerült! Egyszer csak odagördült MZP elé egy idős rokkantnyugdíjas hölgy és előbb szóban számon kérte a megzavarodott szónokot, milyen alapon gyalázza a vidéken élőket, az időseket és újabban már a mozgásukban korlátozottakat is. Felháborodását azzal nyomatékosította, hogy egy állcsúcsra mért jobbegyenessel búcsúzott a kékszalagos embertől. Mindez a háttérből óvatosan előmerészkedő Péterfi Judit óvónéni ijedt tekintetétől kísérve. A könnyű pofon hatására rászámolni azért még nem kellett a jelenlegi baloldali miniszterelnök-jelöltre, azt majd április 3-ára tartogatja a vérig sértett, megalázott, semmibe vett magyar választópolgárok nagyobbik fele. Ezután hangzott el a már idézett: „Én azt hiszem, most már tudják, miről szól ez a választás.”

Igen, remélhetőleg most már minden magyar választópolgár pontosan tudja, miről fog szólni a soron következő választás (köszönjük MZP a felvilágosítást), és hogy miért is annyira fontos elmenni voksolni.

Hogy távol tudjuk tartani a kormányzástól ezeket a hazug és korrupt, a politizálásra, vezetésre tökéletesen alkalmatlan márkizayokat, inotaykat, jakabokat, feketegyőröket.

Mert, ha valami csoda folytán visszatérnének, annak jóvátehetetlen következményei lennének Magyarországra nézve.