A FIDESZ-KDNP CSÖRÖGI SZERVEZETÉNEK KÖZLEMÉNYE INOTAY BOTRÁNYOS KAMPÁNYLAPJÁRÓL

A napokban Pest megye 4. választókerületének lakosai találkozhattak egy kiadvánnyal, mely a Gyurcsány Ferenc fémjelezte, Márki-Zay Péter nevű báb háta mögött felsorakozott „egységes” ellenzék arculatával jelent meg, címlapon helyi jelöltjükkel, Inotay Gergellyel. Bár az utolsó oldal felét egy keresztrejtvény teszi ki – ami több kérdést is felvet:

  • ha a kormánypárt szimpatizánsainak szánták, teljesen felesleges, hiszen Márki-Zay szerint a fideszes szavazók zöme olyan ostoba, hogy úgysem tud egy keresztrejtvényt kitölteni,
  • ha a saját baloldali szimpatizánsainak, akkor viszont csak fél oldalnyi helyet vettek el maguktól, hogy tovább sorolják a kiadvány oroszlánrészét képező sületlenségeket és ellentmondásokat -, így is nehéz a hasábokon írtakra tételesen reagálni.

Azért a teljesség igénye nélkül álljon itt néhány gondolat, mert a „Hazai pálya” néhány állítása mellett mi, a Fidesz-KDNP csörögi alapszervezete sem mehetünk el szó nélkül.

„A felelős gazdálkodásnak köszönhetően olyan, évtizedek óta húzódó beruházásokat is meg tudtunk valósítani, mint számos útfelújítás, világítás-korszerűsítés vagy a főtéri barokk műemléképület felújítása.” Remekül hangzik, a „számos” útfelújításba bele sem kötnénk, hiszen az egy vagy a kettő is egy szám.

Ellenben a helyi baloldal kommunikációját eddig a nincstelenség, a pénztelenség és a kifosztottság jellemezte. „Városaink kifosztása nem kormányzás” – hirdeti Inotay borítóképe is a bárki által megtekinthető Facebook-oldalán. Most akkor felelős gazdálkodás van sikerekkel, vagy egy helyben toporgás a gaz, rabló kormány miatt? A kormány miatt, ami még az együttműködés teljes hiánya ellenére is tengernyi forrást biztosított Vác városának is, de a Dunakanyarnak is. Ezt példának okáért itt, Csörögben is kétséget kizáróan érzékelhetjük napról napra. Elég az önkormányzat oldalát átpörgetni, vagy akár csak szétnézni.

Ebben vitathatatlan érdeme van országgyűlési képviselőnknek, Rétvári Bencének, akiről Inotay Gergely természetesen szintén említést tesz. „…újbudai otthonából kimozdulva ételt oszt a jelenlegi képviselő, aki a megelőző években legfeljebb pártrendezvényeken és sajtónyilvános eseményeken pózolt a kameráknak.” Ez egyszerűen hazugság. Vagy tudatos, vagy tájékozatlanságból fakad.

Kampányolni mindenkinek a maga elképzeléseinek ismertetésével volna célszerűbb. Természetesen lehet és kell is kritizálni a másik felet, de hogy Rétvári Bence ne járná nap mint nap a Dunakanyar helyszíneit, ne dolgozna megállás nélkül ezért a régióért, azt nem lehet állítani.

Az országgyűlési képviselői munka – a lenézés legkisebb szándéka nélkül, őszinte tisztelettel – olyan összetett, amit Inotay Gergely jelenleg még el sem tud képzelni és nem tud átlátni.

Rétvári Bence folyamatosan járja ezt a régiót, jól ismeri az adott problémákat és feladatokat, ezt itt, Csörögben is megerősíthetjük. Azt, hogy Inotay Gergely, miközben azzal vádolja Rétvári Bencét, hogy nem ismeri a helyi problémákat, olykor eltéveszti, éppen melyik településen is jár, tekintsük pillanatnyi botlásnak vagy „elütésnek”, a dolgok lényegén ez nem változtat.

Nem akarunk ezen a fórumon nagypolitikai témákba mélyen belemenni. Arra megvannak a megfelelő felületek. Foglalkozzunk most Csöröggel, mit is köszönhet községünk ennek a gaz, kifosztó kormánynak, melyet a Gyurcsány által vezérelt, Márki-Zay arca mögé bújt

  • LMBTQ propagandista,
  • migrációtámogató,
  • egészségügyet üzletnek tartó,
  • rezsicsökkentést eltörölni kívánó,
  • minden réteget sértegető baloldali összefogás zászlaja alá beállt Inotay Gergely kifogásol:

csak Szorcsik József polgármestersége óta: közel 700 millió forintot. Ezt kellene látnia annak, aki „hazai pályán” mozog.

A rejtvényt pedig a csörögi Fidesz-KDNP trágyával táplált gombái is kitöltötték, közben remekül szórakoztak. A kiadványnak legalább ennyi haszna volt.

Hajrá Magyarország, hajrá Csörög!