ÍGY VÉDTE TESTÉVEL A KABINETFŐNÖKE INOTAYT ÉS JAKABOT VÁCON

Egész testével állt folyton a sajtó elé Jakab Péter kabinetfőnöke Vácon, nehogy véletlen bárki is a pártelnök vagy Inotay Gergely közelébe férkőzhessen és valós, számára esetleg kellemetlen kérdést tegyen fel nekik. Ma már azért halvány sejtéseink lehetnek, miért volt ennyire lelkes.

Még az előválasztás hajrájában látogatott Vácra Jakab Péter, hogy miniszterelnök-jelölt-jelöltként kampányoljon és bejelentse, hogy Inotay Gergely Ábelt támogatja Pest megye 4. számú választókörzetében az előválasztáson. A fórum után a sajtónak és a helyieknek lett volna néhány kérdése hozzájuk, ám a Jakab Péterrel érkező, a közéletben csak mamuszos kabinetfőnökként elhíresült Molnár Enikő szinte a testével és kamerájával védte őket, nehogy bárki zavarba hozza a két jelöltet. Elsősorban Inotaynak lehetett erre szüksége, hiszen szinte csak felé záporoztak a kérdések.

A napokban bukott ki a hír, hogy Jakab Péter felesége ország-világ tudtára adta, hogy már nem tekinti magát a pártelnök házastársának, a közösségi profilján egyedülállóként jelölte meg párkapcsolati státuszát. A Ripost úgy értesült, hogy már a karácsonyi ünnepeket, beleértve a szentestét sem töltötte családja, felesége és gyermekei körében a Jobbik elnöke.

Jobbikos körök úgy tudják, hogy az ünnepeket Jakab már a kabinetfőnökével, Molnár Enikővel töltötte, kettesben, akivel a bulvársajtó szerint intim viszonyt ápol.