A VÁCI RENDŐRÖK SIKERESEN LEKAPCSOLTÁK A FIATAL NŐKRE, LÁNYOKRA VADÁSZÓ ZAKLATÓT

A váci rendőrök őrizetbe vették azt a 32 éves férfit, aki fiatal nőkre, lányokra vadászva zaklatott a településen. Most őt vadászták le – írta meg a Police.hu.

Egy 21 éves nő kért rendőri segítséget 2021. december 17-én késő este, miután munkából hazafelé tartva, a kihalt utcában egy ismeretlen a pontos idő után érdeklődve leszólította, majd benyúlt a nadrágjába és elővette a nemi szervét. A nő megrémült, hazaszaladt, majd értesítette a rendőrséget.

Harmadnap késő este két kutyasétáltató kislányt vett célba, akiket követni kezdett. Megint a pontos idő érdekelte, de a lányok nemet mondtak és hátrálni kezdtek. Erre az ismeretlen benyúlt a nadrágjába, elővette a nemi szervét és önkielégítést végzett. A lányok elfutottak.

A váci rendőrök tűvé tették a várost a személyleírásnak megfelelő férfi felkutatása érdekében. Végül 2021. december 21-én este egy kutyakozmetika közelében fogták el, miközben az arra haladóknak mutogatta magát.

A 32 éves L. Richárd beismerő vallomást tett, állítása szerint: „nagyon sajnálom ezeket, amiket csináltam”.

A napközben az utcákat járó, munkanélküli férfi – állítása szerint – sokat forgózott a játszótéren, vagy szódázott egy közeli kocsmában, de az ezek után elkövetettek miértjére válasz nem tudott adni.

Az őrizetbe vett férfi ellen két rendbeli szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, egyben kezdeményezték letartóztatását.