INOTAYT SZOBRÓL INKÁBB HAZAKÜLDENÉK VÁCRA, HOGY OTT TEGYEN RENDET

Ábel eltéved a rengetegben, néha Letkésen ülve azt hiszi, Damásdon van, máskor a szobiaknak kell felvilágosítania a szörpüzemről. Inotay Gergely Ábel Szobról posztolt, de a helyi csoportban rögtön szétszedték.

Inotay Gergely az elmúlt hetekben – információink szerint csekély érdeklődés mellett – a Szobi Járás több településén is kampányolt. A közösségi oldalán közzétett, Szobról szóló bejegyzését sem fogadták túl jól a helyi, Szobi beszéd Facebook-csoportban. Volt, aki egyenesen hazazavarta, mondván, tegyen először otthon, Vácon rendet, utána nézelődjön a környéken. Íme:

„…Vácon meg lóf…sz nem történt amióta megválasztották alpolgármesternek. Négy év alatt egy útszakaszt csináltak meg, lett egy okos zebra illetve átvariálták a Földváry téri lámpás kereszteződést. Az utóbbi két projekt olyan jól sikerült, hogy az okos zebra nem működik kb. egy hete, illetve a lámpás kereszteződés olyan sikert aratott, hogy az eddigi 2-es főút Tesco-tól volt bedugulva, mostanra meg Sződligetnél áll a sor néha. Vác városában továbbra sem lehet normálisan közlekedni a kátyúk miatt. Szeméthegyek mindenhol. Ja, lehetne még mit írni. Én értem, hogy képviselőjelölt, de először otthon tegyen rendet a saját városában. Ha az megvan, akkor nézzen szét a környéken.”

„…Négy év alatt sok mindent meg lehetett volna csinálni Vácon és lett is volna rá keret. Helyette káosz uralkodik mindenhol. Duma az van. Maradjunk ennyiben.”

„Tanárként dolgozott a megválasztásáig. De ami nem megy, miért kell erőltetni? Én nem kalkulálok, hanem a kész tényeket látom. Négy év alatt Gergő semmit nem csinált! Amit csinált, az meg tollpárnában egy apró szösz. Ámen.”

Posztok, amelyek azóta lekerültek az oldalról

Inotay arról kérdezte a helyieket, hogy emlékeznek-e rá, hogy „mennyire élt a város, amikor még teljes gőzzel működött a szörpüzem? Most mi történik?”. A gyárban dolgozók rögtön ugrottak is, nem értették a kérdést, hiszen az üzem most is teljes gőzzel működik.

„Szobon működik a szörpüzem, nem tudom, hogy ez változott-e!?”

„Nem változott. Melózunk ezerrel. Most is itt vagyunk!”

Szóval nem csak a környéken téved el Inotay, úgy látszik, az információk sokaságában sem tud kiigazodni.

Tehát, a kommentelők véleménye alapján pontatlanságokat állít, a szörpgyár működik, dolgoznak „ezerrel”, ő pedig inkább menjen haza Vácra és tegyen rendet a saját városában, alpolgármesterként.