MEGINT A VÁCIAK SZEMÉBE HAZUDOTT INOTAY

Inotay Gergely rettenetesen ingerült lett attól, hogy a váciak számon akarták kérni előválasztási ígéretét, hogy átláthatóan fog tevékenykedni. Annyira elvesztette az önkontrollt, hogy újabb ideges hazugságba hajszolta önmagát. Féléves adatot hasonlít össze két és fél évessel, de közben azt írja, hogy „ugyanezen időszak alatt”.

Inotay többszöri felszólítás ellenére sem számolt el az előválasztási kampányköltéseivel, ehelyett feldúlt posztot írt a Facebook-oldalán, amit egy újabb vastag hazugsággal próbált igazolni.

Ilyen az, amikor a simlis politikus hazugságspirálba keveredik. Ezt írta:

„Érdekes tény, hogy a kampány során 238.760 forintot költöttem Facebook-hirdetésre 2021. április 15-től 2021. október 11-ig, míg ezzel szemben az ön által főszerkesztett Vác Online ennek több mint kétszeresét, 567.921 forintot fizetett többségében a váci vezetés lejáratásával kapcsolatos hirdetésekre ugyanezen időszak alatt.”

Inotay tehát azt írja, hogy ő hat hónap alatt 238 ezer forintért hirdetett a Facebook-on, míg „ugyanezen időszak alatt” a VácOnline 567 ezerért.

És hogy itt hol az égbekiáltó hazugság?

Hát ott, hogy Inotay a saját 6 hónapos költéseit veti össze a VácOnline 30 hónapnyi költésével.

Féléves adatot hasonlít össze két és fél évessel, de közben azt írja, hogy „ugyanezen időszak alatt”. Az alábbi képen is jól látszódik, hogy az Inotay által hivatkozott összeg, nem 2021. áprilistól adja össze a költéseket, hanem 2019. áprilistól. Az adatok nyilvánosak, bárki által leellenőrizhetők.

 

Inotay szorult helyzetbe került, mert titkolja, kiktől kapott pénzt a kampányra, és mennyit költött, pedig korábban átláthatóságot ígért.

Szorult helyzetéből a sajtó támadásával akart kimenekülni, mondván a VácOnline „ugyanezen időszak alatt” többet költött a neten mint ő.

Csakhogy a 30 hónap, amit a VácOnline esetében számolt, pont ötször annyi, mint a 6 hónap, amit a saját esetében számolt.

Ezt írja „Érdekes tény”-nek.

De hát a hazug embert megint előbb érik utol, mint a sánta kutyát…