FIZETETT HIRDETÉSEKBEN IJESZTGETI A VÁCIAKAT INOTAY GERGELY

A valós tények ismertetése és feltehetően azok ismerete nélkül egy alapvetően marxista felhangú, a váciakat antikapitalista szólamokkal ijesztgető üzenetet próbált a napokban átadni Inotay Gergely, Gyurcsány váci embere. E híreszteléseket a továbbiakban még azzal is tetézte, hogy ezt az epeömlését ráadásul fizetett hirdetésként is rázúdította a helyi polgárokra. 

Inotay e konkrétumok nélkül meghirdetett posztjaiban egyféle apokaliptikus víziót igyekezett ráerőltetni egyrészt a Samsung állítólagosan Vácra „zúdítandó” ipari szennyvizével, másrészt a kínai CECZ cégcsoport 27 milliárd forintos raktár-beruházásával kapcsolatban.

E fizetett hirdetésekben mindkettőről azt igyekezett elhitetni a helybeliekkel, hogy a cégek jelenléte károsan hathat a régióra.

A kormányzati támogatásban részesülő hazai munkahely-teremtő külföldi beruházó cégek egyelőre meglehetősen értetlenül állnak e támadások előtt, miközben szemmel láthatóan, a kommunikációjuk alapján nagyon fájnak a maguk sanyargatását fennen hirdető baloldali önkormányzatoknak e cégek régiót fejlesztő jelenlétük.

NAGYON SAJNÁLATOS EZ AZ ÁLLÁSPONT, PEDIG E CÉGEK JELENTIK MA A MAGYAR JÖVŐT!