A VÁCIAK SZAVAZTAK: INOTAYNAK NYILVÁNOSSÁGRA KELL HOZNIA A KAMPÁNYKÖLTÉSEIT

Október 19-én szavazásra tettük fel olvasóinknak azt a kérdést, hogy „Ön szerint helyes, hogy Inotay Gergely átláthatósággal kampányolt, de mégse számol el az előválasztási kampánypénzeivel?” és nem meglepő módon szavazataikkal az apámuram rendszer felszámolásával és a közpénzek átlátható kezelését ígérő képviselőjelöltet a váciak természetesen arra emlékeztetik, hogy ezeket feltétlenül magával kezdje: SZÁMOLJON EL A KAMPÁNYPÉNZEIVEL!

A szavazás eredménye

Mint azt már megírtuk október közepén, hogy újságírói kérdésre nem érdemi válasz, nem tételes elszámolás, hanem személyeskedés és fenyegetőzés volt a válasz Inotay részéről.

Pont, mint Gyurcsány Ferenc, aki a jobboldali értelmiségnek üzente meg, hogy földönfutók lesznek, Inotay hasonlóval fenyegetőzött és mindeközben nem tud elszámolni azzal, milyen pénzből volt

  • az a temérdek plakát,
  • a szórólapok,
  • a standolás,
  • a rendezvények,
  • a kampány újság
  • és a többi kampány eszköz.

Sem azt nem árulja el, honnan jött a pénz, sem azt, hogy mire, mennyit költöttek.

Ezek szerint a kampánypénzek forrásának és elköltésének a nyilvánosságra kerülése annyira kellemetlen lenne Inotaynak, hogy inkább eltitkolja.

Inkább vállalja, hogy saját átláthatósági ígéreteivel megy szembe, minthogy a nyilvánosság megismerje a kampánya pénzügyeit.

Hogy ennek ismerete miért közérdek? 

Mindenki előtt nyilvánvaló annak a régi mondásnak a bölcsessége, „aki fizet, az húzat”, úgyhogy fontos lenne tudnia a választóknak, hogy Inotaynak ki fizette a kampányát? Ennek adtak hangot a választók a szavazás során!

***

AZ ÁTLÁTHATÓSÁGGAL KAMPÁNYOLÓ INOTAY ÁTLÁTHATATLAN KAMPÁNYPÉNZEI

INOTAY SE EGY PLAKÁTTAL, SE EGY ÚJSÁGGAL, SE EGY ELŐVÁLASZTÁSI KAMPÁNYGYŰLÉSSEL NEM SZÁMOL EL