STOP GYURCSÁNY – STOP MÁRKI-ZAY – STOP INOTAY

Hogy mindenki tisztán értse és jól az eszébe vésse: az, hogy a kétes politikai- és egyéb identitású Márki-Zay Péter nyerte a bohóckodó, cirkuszoló balliberális előválasztást, az csak annyit tesz, hogy jövő tavasszal plakátarcként ő lesz ennek a nemzetállam-tagadó, migránssimogató Brüsszelnek behódoló konglomerátumnak a miniszterelnök-jelöltje. Hangsúlyozzuk: CSAK papíron.

Mert, ha a balsors úgy hozná, hogy nyernek, szinte tutira lehet venni, hogy a szemkilövető, „elkxrtuk” Gyurcsány és kompániája meghekkelné őt, és végül valahogyan mégis Fletó lenne a főmufti.

Tehát a választási rendszer felépítéséből adódóan továbbra is azon van a hangsúly, hogy melyik oldal tud több egyéni képviselőjelöltet az országgyűlésbe delegálni, magyarán bármelyik körzet választópolgárai döntő szerepet játszhatnak voksaikkal.

Választva a nemzetállamokban gondolkodó, a nemzeti önrendelkezést előtérbe helyező, a hagyományos (férfi-nő-gyerekek) családmodell mellett kiálló, azt támogató, a rezsidíjak állami kordában tartását fontosnak tartó jobboldali indulók és a valódi program nélküli, gyeplőt eleresztő balliberális katyvasz jelöltjei között… Jelenleg más opció nincs.

Nálunk a ballib oldalról Inotay Gergely alpolgármester máris ezerrel próbál megfelelni, valószínűleg abban a hiszemben, hogy neki még mindig bármit elhisznek politikai újoncként, mint Márki-Zaynak, noha már messze nem az, hiszen több mint két éve már bizonyítaniuk kellene, csak hát számottevő eredmények híján nincs mit.

Mindenesetre Inotay immár teljes gőzzel beállt a kampányba, számos félrevezetéssel, csúsztatással is élve:

Egy:

nagyban tolja, hogy ő vércivil, miközben az elmúlt két-három évben erősen lebukott, hogy dehogy az, hanem egyszerre több párt katonája is, a Jobbiktól a DK-ig, tehát egyértelmű: Gyurcsány zsoldosa.

Kettő:

keresztény elkötelezettségét is előszeretettel hangsúlyozza, miközben hihetetlenül érzéketlenül nyilvánult meg

  • a váci szociális bérlakásokból kiköltöztetett lakók,
  • az éhes, hallássérült váci kollégisták
  • és a szegregált sérült váci gyermekek nevelése kapcsán.

 

Három:

tanítói végzettsége alapján, pedagógiai téren valamiféle komoly szakértelemre is hivatkozni látszik, de úgy tűnik, nem egy Klebelsberg Kunó Vácon, na.

Magyarán, ennek az embernek senki és semmi nem szent, Inotay napról-napra egyre hataloméhesebb, folyamatosan nő a politikai ambíciója – és mondjuk ki, ezzel párhuzamosan: egyre böszmébb!

Reméljük, hogy a választópolgárok az eddigi politikusi teljesítménye alapján hamarosan valós értéke szerint mérlegre teszik.

Hajós A. Zalán