A KÖZÉTKEZTETÉS GYATRA MINŐSÉGÉHEZ ILLŐ BÚTORT KAPOTT A CHÁZÁR ÉTKEZŐJE

Több szülő megdöbbenésének adott hangot, azzal kapcsolatban, hogy becsapva érzi magát. A nyári időszakban ugyanis arról olvashattak, hogy a Cházár Iskola ebédlőjébe új bútorok kerültek ezzel megszüntetve a méltatlan helyzetet.

Az igazság viszont sajnálatosan az, hogy használt, kiselejtezett éttermi bútorokkal és nem új gyerekétkezői berendezéssel rendezte be a városvezetés az iskola étkezőjét.

Tehát a városvezetés ismét szépített a valóságon a váciaknak a „CIVIL ADOMÁNY A CHÁZÁR ISKOLA KONYHÁJÁBAN” című posztjában, amikor azt írták „A régi asztalok és székek cseréje meg is történt, így a jövőben már sokkal jobb minőségű bútorzattal ellátott ebédlőben fogyaszthatják el a gyermekek az ételeket.”

A közétkeztetés mennyisége és minősége továbbra is erősen kifogásolható.

Teljesen normálisnak tekintik a feladatellátói oldalról, hogy a gyerekek reggeli folyadéka mind gyakrabban egy pohár víz, a reggeli kenyerükre egy negyed vékony karika retket kapnak, s ami tényleg a világ botránya, hogy egy idő óta eltűnt a kés és villa nevű étkezőeszköz, a növendékek csak kanalat kapnak, legyen bármilyen étel. Napról-napra gyűlnek a szülői panaszok!

Miután az állam biztosítja a költségeket, kérdezzük: vajon miért nem lehet tisztességesen élelmezni e nagy hírű intézmény diákjait?