HOGYAN KERÜLT A RANGOS DALVERSENY ZSŰRIJÉBE A BALOLDALI KÉPVISELŐJELÖLT ÉS A SÓGORNŐJE?

A popszakmában valós érdemeket felmutató két szakember mellett (Zola és Zoller Zsolt) a baloldali képviselőjelölt (Inotay Gergely) és a szintén baloldali Facebook-frontharcos popzenész sógornője (Patrik Judit) lesznek idén a Dunakanyar Hangja 12. évadjának zsűritagjai. A minden fórumán fennen hirdetett apámuram-rendszer lebontása a saját családjára nem vonatkozik. 

A sógornő és a sógor a zsűriben – Inotay szerint így minden rendben van az apámuram-rendszer lebontásában

Már tizenkettedik éve rendezik meg a Dunakanyar Hangja tehetségkutató versenyt, amely időközben egy igazi Kárpát-medencei versennyé nőtte ki magát. Vácról az utóbbi években Dunakeszire, majd újra Vácra visszakerült versengésnek az első pillanatoktól kezdve rangos popzenei zsűritagjai voltak.

Most egy váci politikus és a sógornője lettek a zsűri tagjai.

Rendkívül szomorú, hogy a zsűriben nem látjuk idén Toldi Tamást, akinek neve immár 10 esztendeje összeforrt ezzel a vetélkedővel. Ezek az új idők felülírnak mindent!

A váci kulturális élet az Összefogás rendszerében egyelőre végérvényesen városházi befolyás alá került!

Legyenek kedvesek elképzelni egy „X-Faktor”-ban vagy egy „Sztárban sztár leszek”-ben mondjuk Bangóné Borbély Ildikót vagy Rogán Antalt, csak azért, mert esetleg jó hangjuk van…

Elképesztő, hogy Vácon egy magát politikusnak képzelő, gyurcsányi kampányfigura méltónak véli magát egy rangos dalverseny zsűrijében.