PETÍCIÓ INDULT: VÉDJÉK MEG A POLGÁRMESTEREK TELEPÜLÉSÜK GYERMEKEIT AZ LMBTQ-ÁTNEVELŐPROPAGANDÁTÓL!

Az elmúlt hónapokban LMBT-szervezetek az óvodák és iskolák után a könyvtárakat is célba vették. Lobbicsoportjaik számtalan ilyen intézménybe kérés nélkül eljuttattak a gyermekek szexuális befolyásolására alkalmas – mesekönyvnek álcázott – LMBTQ propagandakiadványokat. Nagymaros polgármestere példát mutatott, amikor fellépett a gyermekek átnevelési kísérlete ellen – fogalmazta meg a Vasárnap.hu.

Köszönjük a kiállását a gyerekek és a családok megvédése érdekében! Senki se nevelheti át a gyerekeket a szülők tudta nélkül, a szülők háta mögött!

Valljuk, hogy gyermekeink egészséges testi, lelki, szexuális fejlődése kiemelt védelmet érdemel. A gyermek nevelése a szülőkre tartozik, abba LMBTQ-szervezetek nem szólhatnak bele. Ahogy Ferenc pápa is fogalmazott magyarországi látogatásán: „A család anya, apa, gyerekek. És pont.”

Az óvodák, az iskolák és a könyvtárak maradjanak a gyerekek számára biztonságos helyek, ahol nem tudnak LMBTQ-aktivisták a közelükbe férkőzni és megpróbálni erőszakosan átnevelni őket!

A Vasárnap.hu arra kér minden polgármestert: ne engedje, hogy LMBTQ-szervezetek vagy szexuális átnevelő kiadványok jelenjenek meg gyerekek által látogatott intézményekben a településükön! El a kezekkel a gyerekektől!

Kedves Olvasónk! Ha egyetért e kezdeményezéssel, írja alá Ön is petíciónkat.

Le a szexuális propagandával a könyvtárak gyermekrészlegének polcairól!