INOTAY KIMONDTA, HOGY MEGSZAVAZNA MINDEN OLYAN ELŐTERJESZTÉST, MELYET GYURCSÁNY DIKTÁL

Inotay Gergely Ábel úgy tűnik, minden politikai aggodalom nélkül, szemérmetlenül végképp beállt a Gyurcsány bohócbábjaként működő Jakab Péter mellé és interjút adott az azóta a baloldal mellé szegődött Alfahír nevű jobbikos portálnak.

Jakab ott hiába igyekszik tapasztalt politikusként bemutatni Inotayt, de helyben mindenki jól tudja, hogy mindösszesen két éve politizál, aki eddigi pályája során tanítóként dolgozott egy általános iskolában, egy kórusban énekelt és amatőr színköri musical-ekben lépett fel.

Jakab itt még azt is állítja, hogy Inotay jól ismeri a térséget, de helyben mindenki jól tudja, hogy az iskola szűk falai közül komoly rálátása nem lehetett a térség gondjaira.

Ami a legkínosabb, hogy Inotay hitelessége is eléggé megkérdőjelezhető, hiszen családi hozzátartozói révén (mártír Brusznyai Árpád) az őrá megemlékező veszprémi ünnepségek során, ahol gyakran részt vett, ha máshonnan nem is, de ott megismerhette a kommunista terrorgépezet valós működését. Ezek az élmények azonban nem akadályozzák meg abban, hogy simán beálljon a jogutódok (MSZP, DK) kiszolgálójának.

Egyszóval nagyon sok baj van e jelölttel!

Az interjú végén el is szólta magát. Országházba bejutása esetén –

„szerepet csak azokban a feladatokban vállalnék, amelyekhez tapasztalataim révén érdemi segítséget tudok nyújtani. Minden mást a szavazatommal támogatnék.

Inotay kimondta, hogy gondolkodás nélkül megszavazna minden olyan előterjesztést, melyet a Gyurcsány-vezette frakció diktál.

No, pont ilyen képviselőre nincs szükségünk!