TÓTH GABI A DUNAKANYARBAN ÉS VÁCOTT FORGATOTT ÚJ DALÁT PÁR NAP ALATT MÁR MILLIÓNYIAN HALLGATTÁK MEG

Napok óta letaszíthatatlannak tűnik egy képzeletbeli, netes könnyűzenei trónról Tóth Gabi „Az én szívem” című legújabb dala, amelynek helyi vonatkozása is van: sok jelenetét Vácott forgatták. Az énekesnő ezzel az új dalával nagy sikerrel szerepelt vasárnap reggel a Hősök terén is, ahol az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus alkalmából Ferenc pápa által celebrált szentmiséjére várakozóknak énekelt. Az óriási siker ellenére Tóth Gabi e dala miatt a megjelenése pillanata óta össztűz alá került.

A dal a feltöltés után már pár órával a YouTube „trending” legfelkapottabb videoklipjei között volt, az 1.144.000-es nézettségével a mai napon is még a második helyezett.

A videót Vácott, Esztergomban, Tahitótfalun, Szentendrén és a Skanzenben forgatták. A videóklipben nem statiszták szerepelnek, az előadónak kifejezetten fontos volt, hogy csak helyiek jelenjenek meg a klipben. Környékbeli termelőket, iparosokat, Kósa Klára keramikusművészt, borászt, kecskesajt készítőt és borbélyt kértek fel az egyes jelenetekhez, amelynek megszervezésében rengeteget segített dr. Magyar Gábor, akinek a családi gazdaságában forgatták a lovas jeleneteket.

Mihályi László cukrász is szerepel a klipben, akinek a műhelye, a Mihályi Patisserie az Audi-Dining Guide Top100 Étteremkalauza szerint Magyarország legjobb cukrászdája lett 2021-ben ismét

Tóth Gabi életében a személyes hit mellett a népzene és a néptánc már rég óta nagyon fontos szerepet játszik, az a magyar popsztár, akit hazája sorsa sohasem hagyta hidegen.

Varga Ádám vlogjában keserűen fakad ki azzal kapcsolatban, hogy mennyi támadás érte Tóth Gabit azért, mert ez az új dala nemzeti, hagyományőrző, vallásos és legfőképpen magyar. Arról beszél még a vlogger, hogy alighogy kiszagolták, hogy valaki, aki a tömegekhez képes szólni, a globalista neomarxista maszlag helyett a nemzeti értékrend mellett áll ki, azonnal ráugrottak. Szerinte az fáj nekik, hogy egy híresség most nem az ő kottátájukból játszik, és dühödtté teszi őket az, hogy ezúttal nem tudnak rá nyomást gyakorolni, s mivel nem tudják irányítani, ezért inkább kicsinálják.

Gabi nem kezdett el politizálni, nem tett semmi rosszat, csak felvállalta a nemzeti érzelmeit egy dal erejéig, de ezt ők már rögtön magyarkodásnak fordították.

Bűnének róják fel: Gabi új klipje tele van magyarsággal. Az a baj, hogy eddig nem így viselkedett és most megváltozott? Komolyan ez a gond? – kérdi Varga Ádám. Ha elkezdenénk felsorolni, hogy az utóbbi két évben ki milyen irányba változott, akkor előkerülnek olyan finomságok, mint a DK-Jobbik virágzó frigye, Karácsony-DK élettársi kapcsolata, vagy a Gyurcsány fogadott gyermekeként emlegetett Momentum…

A Tóth Gabi elleni egész gyűlölethadjárat mára odáig fajult, hogy az énekesnő kikapcsolta a lájkokat és a kommenteket, amiből persze megint hírek születhettek.

Úgy tűnik, liberális körökben elfogadhatatlan, ha valaki a hazájáról, hagyományairól énekel, akkor azt a végletekig üldözni lehet. Az USA-ból hozzánk is eljutott a „törléskultúra”, amellyel párhuzamosan a toleranciáról, az elfogadásról oktatnak folytonosan.

A videoklipben nem statiszták szerepelnek, az előadónak kifejezetten fontos volt, hogy csak helyiek jelenjenek meg a klipben.Az történik most Tóth Gabival, amit Hosszú Katinkával is megpróbáltak. Sőt, talán még annál is több, és ezt üzenetnek is szánják, így akarnak példát statuálni azok számára, akik azt fontolgatják, hogy esetleg talán mégiscsak a saját értékrendjük szerint szeretnének majd élni az általuk propagált helyett – zárta gondolatait a konzervatív videós.

Szerkesztőségünk jó szívvel ajánlja szíves figyelmükbe e gyönyörű szövegű, közös barátainkkal, honfitársainkkal készült, helyi ételekkel, színekkel, hangulatokkal tarkított, szépséges klipet a Dunakanyarból.