KISS ZSOLT PÁRTPÉNZSIKKASZTÁSI GYANÚSÍTÁSÁVAL, ILLETVE EBBŐL VALÓ MAGYARÁZKODÁSÁRÓL ÍRT A VÁCIVILÁG

Miután hosszú hónapok után először szólalt meg a pártpénz-sikkasztás ügyében a Váci Világ városházi bestiáriumában csak Krajcárkeselyű néven nevezett alpolgármester, a lap megjelentett kedden egy cikket, amely elég sommásan fogalmaz: Kiss Zsolt bődületes baromságokat hordott ma össze!

Kiss Zsolt kimosakodásnak szánt írása úgy tűnik, nagyobb bajt hozott rá, mint amit a városházi píárosával hozadéknak szántak. A VáciVilág szinte sorról-sorra ízekre szedi annak tartalmát.

  • Kiss Zsolt úgy véli, hogy csak belekeverték egy ügybe, amely nem érinti a váci közpénzeket, csak más közvagyont.
  • Úgy véli továbbá, hogy ő csak egy ártatlan mártír, akivel a jelenlegi hatalom és valamikori elvtársa packázik.
  • Úgy véli, hogy párton belüli bosszú érte, mert más platformon volt, mint a jelenlegi erős emberek.
  • Úgy véli nincs nálánál a rendőrséggel jobban együttműködőbb személy e planétán, azt sejteti, hogy komoly érdeke, hogy kiderüljön az igazság.
  • Úgy véli, hogy a rabosítása, amely tény!, (fotó, ujjlenyomat, DNS-minta vétele) is az ártatlanságát igazolja, s így jogosan töltheti be ma is a jelenlegi városvezetői pozícióját, és veheti fel a fizetését.

Ezen állításait elemzi, mi több cáfolja a VáciVilág, amelynek részleteit ajánljuk a mi olvasóink figyelmébe is.

PestiSrácok – 2019. február 15. már erről írt, úgyhogy egy pillanatig sem gondolhatja senki, hogy bármiféle későbbi konspiráció árnyékolta be Kiss Zsoltot: „Fekete Zoltán Pest megyei pártvezető az MSZP elnökének címzett, az MSZP belső levelezésében is szétküldött levele azzal kezdődik, hogy a szocialisták Pest megyei szervezete 2016-ban súlyos gazdasági visszaéléseket tárt fel, amiről több ismert MSZP-s politikust, többek között Molnár Gyula akkori pártelnököt, illetve Tóth Bertalan frakcióvezetőt is tájékoztatták. A belső interpelláció szerint a felső vezetés azt kérte a megyei szervezettől, hogy ne szivárogtassák ki ezt az ügyet, mert helyzet van.”

Hogy ne legyen a városunk következmények nélküli település, ezért egyféle ultimátumot adtak a két baloldali képviselőjelöltnek, Inotay és Juhász uraknak, hogy mihamarabb határolódjanak el az Összefogás besározódott alpolgármesterétől.

Egész pontosan így fordultak hozzájuk:

„Első követelésünk, melynek oka Kiss Zsolt mai nyilatkozata: felszólítjuk az előválasztásban részvevő Juhász Béla és Inotay Gergely urakat, hogy amennyiben komolyan gondolják indulásukat, Kiss Zsolt személyétől a körzet méltó képviselete érdekében határolódjanak el. Az elhatárolódás határideje: 2021. szeptember 1.”

Nincsenek illúzióink, ahogy Matkovich Ilona is hallgat már hónapok óta Kiss Zsolt ügyében, úgy az előválasztás hajrájában, ha politikai pályájukat komolyan gondolják a gyurcsányista jelöltek, meg kellene fontolniuk, hogy milyen kolonccal folytatják a kampányukat.

Fotó: VáciVilág – A kép egyféle szarkasztikus megfogalmazása annak, hogy miképpen történt Kiss Zsolt elővezetése az általános, törvényi protokollja szerint. Szerencsére egy kedves olvasónknak sikerült felvételt készíteni az alpolgármester elővezetéséről – írja a VáciVilág, ami a rendőrség direkt Kiss Zsoltnak beszerzett rózsaszín hintóján történt, majorettek kíséretében.