LASSAN TELJESEN MAGÁRA MARAD A KORÁBBAN ELÉGEDETLEN TÖMEGEKET VIZIONÁLÓ, HARAGOS CSŐDÜLETET IS RITTYENTŐ UNFERJANCSICS(KA) LÁSZLÓ

„Önmagáértpatrióta” UnFerjancsics(ka) László alpolgármester egyik legerősebb karakter jellemzője az árulásra (elvek, támogató szervezetek, korábbi elvbarátok, támogatók elárulására) való hajlam, no meg az, hogy úgymond előszeretettel csapatja, csapatná a csalánt mások különböző testrészeivel.

Utóbbira egy szemléletes, talán sok megvezetettnek még most is emlékezetes példa, amikor – kábé két-három éve – azt kürtölte világgá, hogy az önkormányzati szolgáltató cég nagy mennyiségben deponál hulladékot a volt laktanya területén illegálisan, és hogy ez mekkora botrány, micsoda visszaélés, netán valahogyan pénzmosás is egyúttal.

UnFerjancsics(ka) annak idején telefröcsögte vádjaival a közösségi médiát, lakossági tiltakozást vizionálva, illetve arra hergelve a közt.

Lett is egy fórum a helyszínen többkamerás sajtónyilvánossággal, de

az egyik főfotós persze maga az uszító volt piros dzseki-mellényben, brutális objektívekkel felszerelve a fényképezőgépét: sokszor mások vállára támaszkodva kattintgatta az apparátját haragos, „vérszomjas” közelikért.

Aztán úgy adta elő a sztorit (főleg a neten), mintha itt bizony mindent elsöprő népharag kerekedne ebből az ügyből.

Amely ügyet természetesen már nem feszeget, illetve sumákol a laktanya azóta kerekedett elkótyavetyélési szándéka ügyében, miközben a hátuk mögött kiröhögi azokat, akiket azon a bizonyos kánikulai napon oda tudott csődíteni a laktanya betonjára látszólagos tömeget képezni, hőzöngeni – természetesen az ő kottájából fújva a felszólamlásaikat.

Hajós A. Zalán