FERJANCSICS NEM VÁLASZOL, DE FENYEGETŐZIK

Rengeteg váci után immár lapunk szerkesztősége is felkerült a már több pártot megjárt, jelenleg éppen az Összefogás szivárványszíneiben Matkovich Ilona mellé került, megélhetési politikus céltáblájára. Előbújt természetes közegéből, a háttér szürkeségből, polgári perrel fenyegetőzik egy olyan írás miatt, amely megrajzolta azt a sötét portrét, amely lassan már kibontakozik minden közélet iránt érdeklődő számára e politikai rejtőzködő kaméleon alakjáról. Ferjancsics László 30 éves helyi, városházi, antidemokratikus eszközökben nem szűkölködő pályafutását lopva felvett hangfelvételek, titkon készített fényképek, gonosz fenyegetések, kapzsi anyagiasság, gyanús közpénz körüli korrupciós, valamint kórház privatizációs kísérletek és politikai haszonlesésből minden szövetségese hátba döfése, árulása övezte.

Nem adjuk fel demokratikus alapelvünket, szinte egyetlen városháza-kritikus, konzervatív lapként

a végsőkig elkötelezettek vagyunk abban, hogy a magyar demokrácia jogrendje ne álljon  meg Vác közigazgatási határánál,

helyünk és dolgunk van ebben a városban, mint az egyik legolvasottabb hírportálnak. Ezért szüntelen sajtó kérdésekkel, közadat kérésekkel valamint sajtótájékoztatókra való jelentkezésekkel ostromoljuk a városházát, de a vezetők a másfél esztendős működésük alatt minduntalan elfutnak előlünk, mint Gurmai Zita.

Így esett meg, hogy az egyik tényfeltáró írásunkat GYURCSÁNY VÁCI EMBERE: FERJANCSICS LÁSZLÓ PORTRÉ – A SZIVÁRVÁNYEMBER SZIVÁRVÁNYKARRIERJE címűt is megküldtük a cikk főszereplőjének, hogy ha kell, pontosítsa az írásunkban megrajzolt portrét. Szinte már természetes tőle – a törvénytelen szájzár rendeletet megalkotó Összefogás tagjától, – hogy

nem válaszolt, azonban polgári perrel fenyegette meg a lapot.

Nem is tényfeltáró sajtó, amelyiknek nincsenek sajtóperei: a városháza környékéről hat pert is indítottak a szerkesztőségünkkel szemben, ezek egyike sem ért még jogerős szakaszba, mindenesetre 4:2 még mindig a valós „állás” a javunkra annak ellenére, hogy a városházi lakájmédia már többször vizionált a győzelmükről, de sajnálatosan már megint ebben sem  az igazság számít nekik, hanem a magukról kialakított látszat.

Sajtópereket minden esetben kicsinyes ügyekben indítottak, mert a tényfeltáró írásaink egyikét sem képesek cáfolni. Ez a harminc éve begyakorolt, ferjancsicsi kommunikáció!

Hogy tisztán lássanak, ezért kérjük, hogy kattintsanak az eredeti cikkünkre és olvassák el, hogy Ferjancsics László mennyi, de mennyi sötét ügyében NEM KÉRT helyreigazítást! Rendkívül árulkodó az a tény is, hogy a VáciVilágot, amely pár hónapja cikksorozatban – igazán kíméletlen nyelven – tárgyalta a vélt/valós közpénz-ügyeit, NEM PERELI.

Ha csak pitiáner szőrszálhasogatásokat tud majd a későbbiekben is a maga védelmére felhozni, akkor mindig szívesen pontosítjuk azokat, de

jelezzük, hogy fenyegetései már senkit sem tántorítanak el Vácon, így a pályafutása eddigi részleteiről és jelenlegi politikai ámokfutásáról további részleteket fogunk ismertetni.

Kiemelt kép: Orvos András Ferjancsics-portréja – Modern Művészeti Gyűjtemény