ÚJABB ÚTPÁLYÁZATOT PUSKÁZOTT EL VÁC – CSAK A PROPAGANDÁRA VAN ENERGIA, A RÁDI ÚTRA NINCS

Matkovichék a kampányban azt ígérték, milliárdos pályázati forrásokból fogják felvirágoztatni Vácot. Azóta kiderült, annyira alkalmatlanok, hogy alig pár milliót szedtek össze. Amikor Rétvári százmilliókat hozott bölcsőde- és óvodaépítésekre, Matkovich nem ment el egyszer sem Rétvári meghívására a támogatást szimbolikusan is átvenni.

A Rádi utat a városi költségvetés 1%-ból fel lehetne újítani, de Matkovichék a járvány alatt inkább a városháza felújításával foglalkoztak, most meg barokk palotára költik a Rádi útra szükséges összeg közel háromszorosát.

Van itt pénz, főleg privatizációból, csak nem az emberekre!

Megjegyeznénk, hogy maga Matkovich Ilona hozott egykor egyszemélyes döntést, így fogalmazott: „Három óvoda és a Városháza tetőszerkezetének cseréjét fogjuk elvégezni a közel négyszázmilliós kompenzációból. Jelen helyzetben ennyit sikerült elérnünk. Elégedett vagyok…”

Ez a döntés még a momentumos Juhász Bélának sem tetszett, aki ezt üzente a kies Sződligetről a váci baloldali kolléganőnek: „Most, hogy a visszakapott pénz nagy részét a városháza tetejére költik és nem a Rádi útra, vagy a Budapesti főútra…”