FOLYTATÓDIK A VÁCI RONCSDERBI: ZSÚFOLT RAJTRÁCS EGY DEÁKVÁRI UTCÁBAN

Olvasóink folyamatosan ellátják szerkesztőségünket munícióval népszerű roncsderbi sorozatunk folytatásához.

A kiindulási pont az a felvetés volt, hogy Vácott feltűnően sok az úton-útfélen hagyott, járóképtelen, valamikor négykerekű, mára sok esetben téglákra rakott autó(maradvány).

Ezek a rozsdásodó csotrogányok egyrészt csúfítják az összképet, másrészt sok helyütt elfoglalják a placcot forgalomképes, használatban lévő gépkocsik elől.

A roncsderbi eddigi részei alapján különösen lehangoló a helyzet a Kiss „Tegyünkrendet” Zsolt, Inotay „Sirámkórusvezető” Gergely, UnFerjancsicska László alkotta alpolgármesteri trió és Fehér Zsolt képviselő uralta alsóvárosi Bermuda-háromszögben, de nem jobb a helyzet Jess kinga tanácsnok elvtársnő belvárosában, Kászonyi képviselő Kisvácon vagy épp a Molnár Nándor, Rozmaring Sándor, Tótváradi-Nagy (pitiáner) Bence alkotta triumvirátus deákvári felségterületén sem.

Mostani illusztrált példánkban egy, a Deákvári főtérhez nagyon közeli utca szerepel, ahol kis túlzással úgy tapossák egymás lökhárítóját az ütött-kopott, bontásra érett csotrogányok, mint egy-egy F1-es futam rajtrácsán a hiperszonikus csúcsmodellek.

Hajós A. Zalán