BALLIBERÁLIS ELŐVÁLASZTÁS: JUHÁSZ BÉLA RÓBERT EZERREL LÓG A NETEN, GYŰJTI A KAMPÁNYMUNÍCIÓT

Enyhén pikáns fejlemény a hétről a közösségi médiában, hogy a sződligeti polgármesterségnél többre vágyó, „Nyájfélrevezető, vadakat beszélő” Juhász Béla Róbert felvételét kérte a „Váci panaszok közterületekről és minden másról” elnevezésű fész-csoportba.

Emberünk a jelek szerint ilyen módon is muníciót szeretne gyűjteni az egyre tragikomikusabb balliberális előválasztás műsorában a személyes kampányához.
Nyilvánvalóan leginkább ezen az alapon akarja összetákolni a programját. Majdnem sikeres lesállásból rásandítva, miről susog Vác kapcsán a plebs, az istenadta nép a net mind több felületén, mitől van herótja sokaknak, mire vágynak kellően számosan.

„Nem ér a nevem, káposzta a fejem!” – szól a fogócskázó-bújócskázó gyerekjáték menekülő felkiáltása, de Béla úr-elvtárs most is lebukott, aki figyeli a helyi közélet fejleményeit, láthatja, mire játszik őkelme.

Ebben a nagy melegben nyilván különösen nincs kedve példát venni népmeséink álruhás Mátyás királyáról, s különböző álcagúnyákat öltve személyesen tapasztalatot gyűjteni Vácott, találkozni a járókelőkkel, fésztufész megszólítva őket, ennél ő sokkal sunyibb személyiség – ugyanúgy, mint egyik fő tanácsadója, kitartottja, UnFerjancsics(ka) László váci alpolgármester.

Gendersemlegesen fogalmazva: kösse fel a nadrágszoknyáját (vagy csipkés bugyigatyáját, ha úgy tetszik) minden ellenjelölt, JBR ugyanis a jelek szerint nagyon rajta van a projekten, mindenáron a mostaninál is jobban fizető politikai pozíciót akar magának.

Hajós A. Zalán