AZ ÓRIÁSKERÉKNEK TÖBB ELŐNYE IS VAN!

Egy kép többet mond száz mondatnál-elvet követő, szellemes mém jelent meg a Váci Élet Facebook-csoportjában ezzel a kis összefoglaló szöveggel: „Először is ha felülről nézzük, nem látjuk olyan magasnak a gazt és a szeméthegyeket! Másodszor jó szórakozás az embereknek! Harmadszor pedig örülhetünk, hogy a város vezetése a dzsumbujnál is magasabb attrakcióval szolgál!

MINÉL MAGASABBAN VAGY, ANNÁL KEVÉSBÉ LÁTOD, MI VAN ALATTAD! Ülj fel a kerékre és úgy jársz, mint a VÁROS VEZETŐI!

A polgármester asszony rendre elmondja, hogy mit fog csinálni, aztán ide-oda mutogatva megmagyarázza, hogy miért nem csinálta meg! Feladatra szerződött, de magyarázkodás, idegen tollakkal való ékeskedés a teljesítménye!”

„Gáz… akarom mondani gaz az egész város! Sajnálom, hogy ez a szép város hová süllyedt. Felemelkedést ígérték, de nem tudtam, hogy az óriáskerékre gondoltak” – írta egy másik csoporttag.

Egy lemondó hangú kommentelő még a sok-sok hozzászólás között ezt osztotta meg: „Az előző 4 évben sem vágtak füvet Kisvácon. 12 éve élek Vácon és sajnos visszafelé fejlődik. Ezért is mondtam, hogy előző sem volt jobb. Tovább nem érdekel, mert június végén vissza megyek az Alföldre lakni.”