EZ MÁR AZ OSZTRÁK KISVÁROS? – AKADOZNAK A FŰKASZÁK, LASSAN A MÁR MINDENHATÓ AUTOBOT MUNKAGÉP SEM BÍRJA A MELÓT

A közéletünkben aktív, valamint a munkája miatt naponta buszra váró egyik olvasónk küldött ma (kedden) néhány új képet a Rádi út és a Magyar utca találkozásánál lévő buszmegálló környezetéről. Megjegyzésében jelezte, hogy e helyen mostanában – a városháza hibájából – elmaradt az elvárható fűkaszálás. Dohogása szerint e dzsungel-füveken kell immár hosszú napok óta átgázolniuk a buszozóknak.

Ez a terület ugyebár az „Önmagáértpatrióra” UnFerjancsics(ka) László, Kiss „Tegyünkrendet” Zsolt és Inotay „Sirámkórusozó” Gergely alpolgármesteri tehetségtelenségek uralta alsóvárosi Bermuda-háromszögbe tartozik, elhanyagoltsága ékes bizonyítéka ezen potentátok oda nem figyelésének, súlyos alkalmatlanságának, folyamatos széltolásának.

Persze, lehet erre azt mondani, hogy mostanában sok az eső, így követhetetlenül gyorsan nőnek a füvek. Próbálják is ezzel mentegetni a városvezetést a becsatolt médiatrollok, akik között maguk a szivárványos csapat tagjai is bizonyára nagy-, sőt valószínűleg teljes létszámban ott vannak ezerrel. Ám erre leszögezhetjük: korábban is így volt ez (mármint a zöldellés), amikor – még ellenzékből – egy sehova nem illő kósza fűszál túlságos növekedését is számon kérték, világ csúfságának harsogva a helyzetet.

Amúgy olvasónk még azt is megjegyezte, csak úgy mellékesen, hogy miközben másutt burjánzik a gaz, addig a mélygarázs térfelszínén bezzeg nagyon nyírnak a városfejlesztő cég dolgozói, kistraktorral is, különös figyelemmel a belvárosi körzetet vivő tanácsnok asszony könyváruháza előtti szegletre.

Hajós A. Zalán