ÖSSZEFOGÁS FÁBIÁN GÁBOR IGAZGATÓ ÚR FELÉPÜLÉSÉÉRT

Fábián Gábor, a Váci SzC Boronkay György Műszaki Szakgimnáziuma és Gimnáziuma igazgatója, május 15-én, szombaton, egy szerencsétlen baleset következtében súlyos sérülést szenvedett. A Honvédkórház kiváló mentőseinek, orvosainak és ápolóinak köszönhetően nincs életveszélyben, de mozgásképessége határozatlan ideig jelentősen korlátozott maradhat. 

Mivel az iskolaigazgató felépülése várhatóan hosszú időt vehet majd igénybe, a családjának váratlan és jelentős kiadással kell számolnia. Kollégái, barátai gyűjtést indítottak a felépüléséért.

A hirtelen jött szerencsétlenség miatt szükséges a házuk teljes akadálymentesítése, felépülést segítő eszközök beszerzése és terápiák finanszírozása. Ezekre a kiadásokra senki nem készül előre, így minden segítség jól jön

– olvasható a Boronkay Facebook-oldalán. Azt kérik, hogy „aki úgy érzi, hogy tudja és szeretné segíteni Gábort és családját”, a megadott számlaszámra utaljon át egy számára megengedhető összeget.

„Nem ismerünk nála erősebb embert. Minden szalmaszálba bele fog kapaszkodni, és küzdeni fog. Hamarosan több hetes rehabilitáció vár rá, majd otthon a családja, szerettei”, olvasható a posztban.

Számlaszám: 11773425-04012034
Számlavezető neve: Fábián Gábor és neje
Közlemény (opcionális): Összefogás Fábián Gábor felépüléséért
Bank: OTP Bank

***

Mint minden iskolában, a Boróban is a legemelkedettebb ünnep a ballagás. Reméljük, hogy már 2022-ben újra Fábián Gáborral ünnepelhet az iskola!

Tisztelt Igazgató Úr! Kedves Gábor!

A szerkesztőség nevében mihamarabb várjuk visszatérted közös szenvedélyünk, a Boronkay élére. Addig pedig sok-sok erőt kívánok a bajnoknak!

Baráti öleléssel:

Hujbert István