HÉTRŐL-HÉTRE BEIGAZOLÓDIK, HOGY A VÁCIAK MÁR NEM KÍVÁNCSIAK MATKOVICHÉK ÜRES HANDABANDÁZÁSAIRA

Megtekintettük e hét elején is az összehasonlító Facebook-statisztikánkat, amely még meggyőzőbb adatokat mutatott, mint egy pár hete, azzal kapcsolatban, hogy a váci hírfogyasztó olvasóknak immáron mennyire elege van a sok mellébeszélésből, a pofátlan siker-handabandából és az ócska, de sok-sok közpénzt felemésztő propagandából. Köszönet olvasóinknak ezért az intenzív érdeklődésért, és a városházának a sok-sok témáért, amivel minden héten ellátnak bennünket.

Hogy az agitpropos múltú Facebook-kormányzó baloldal iránt Vácon ennyire megszűnt az olvasói, valamint a közbizalom, azt talán ez a mém foglalja össze a legpontosabban: „az embereket könnyebb hülyíteni, mintsem meggyőzni arról, hogy hülyítik őket”. A szellemes képecske azt a váci állapotot mutatja be, amikor talán polgáraink már elgondolkodtak azon, hogy érdemes-e még a városházi „automatába” bedobálniuk a bizalom százforintosait, mint a szavazat „cserépvoksait”.

Közpénz százezrekkel (talán milliókkal) kifizetett ügyvédekkel igyekeznek a városban az egyetlen megmaradt, városháza-kritikus lapot sajtóperekkel és karaktergyilkosságokkal megfélemlíteni, s végleg elhallgattatni, hogy ezzel a szivárvány koalíció által vezetett városháza mutyijait elrejtsék valahogy a közvélemény elől, s ne derülhessen ki az a választási blöff-halmaz  sem, amivel átverték másfél éve a választóikat.

A város fontosabb „hangjai” az olvasottság e heti Facebook-statisztika tükrében

Legfrissebben a baloldali Facebook-oldalak együttes 11.694-es aktivitásával szemben a VácOnline 37.500-as aktivitása áll, így az „olvasottságban” 52%-ot egyedül rávert az összesre.

Ezek a múlt heti adatok,  ehhez képest komoly presztízs-veszteség érte a váci baloldalt

Köszönet Olvasóinknak, továbbra is várjuk leveleiket, észrevételeiket, közérdeklődésre számot tartó témáikat!