NINCS MEGÁLLÁS, FOLYTATÓDIK A VÁCI RONCSDERBI

Sokakat levélírásra, tippadásra ösztökélő sorozatunkban lassan különversenyt indíthatunk abban a tekintetben, hogy a bemutatott, úton-útfélen a helyet foglaló csotrogányok közül melyik van a legramatyabb állapotban.

Legutóbbi – olvasónk jelzése alapján abszolvált – kanyargásunk során sikerült „utolérni” az egyik legrusnyábbá züllött vasat – már hogyne sikerült volna, hiszen a jelek szerint legalább egy-két éve már, hogy tanyát vert egy bezárt vendéglátóhely előtt, a város északi határában, közel a főúthoz.

A többi most futamba küldött versenyző ugyancsak Kisvácon leledzik, úgy tűnik Kászonyi képviselő felségterülete az egyik paradicsomuk az ilyen verdáknak, legalábbis különösen nagy számban enyésznek a városrész eldugottabb vagy épp különösen frekventált részein.

Nem szépek na, sőt, de a jelek szerint csak olvasóinknak bántják a szemét, az érintett képviselőket, egyéb illetékeseket úgy tűnik, hogy egyáltalán nem zavarják. Talán tetszenek nekik? Még ez is lehet, ha a fő potentátok ízlésficamát vesszük alapul a főtéri giccsparádék alapján.