MIKOR LESZÜNK OSZTRÁK KISVÁROS? – OLVASÓI LEVÉL

Egy újabb olvasói levél adott hírt a Géza király tér jelenlegi gazdátlan állapotáról.

***

Tisztelt Szerkesztőség!

Mivel a korábban önökhöz írt levelemet is leközölték, amelyben a Géza király tér tarthatatlan állapotára hívtam fel a figyelmet, így köszönettel tartozom, hogy a lakossági megkereséseket komolyan veszik, és lehetőségeikhez mérten hozzájárulnak ahhoz, hogy a váci közállapotok javuljanak. Azért fordulok ismét Önökhöz, mert a polgármester válaszra sem méltatja a lakossági panaszokat.

Azt azért szeretném megemlíteni, hogy korábban a Ferjancsics–Kiss duó a város legeldugottabb helyein centivel mászkált egykoron, és ahol 30 cm-nél nagyobb füvet talált, azonnal Facebook-posztokban járatta le az akkori városvezetést.

Azóta változnak az idők, úgy látszik, közben ennyire igénytelenek lettek, így az sem zavarja már őket, ha a város idegenforgalmi szempontjából frekventált helyein derékig ér a fű.

Megdöbbentő, hogy a saját rendeletüknek sem tesznek eleget.

Az elmúlt hétvégén a korlátozások csökkentése és a jó idő miatt nagyon sokan fordultak meg a Géza király téren.

Méltatlan, hogy éppen e turisztikai látványosságot hirdető tábla körül vannak olyan áldatlan állapotok, amelyekkel a jelenlegi városvezetés kiállítja magáról az elégtelen bizonyítványt.

Nem hiszem, hogy ennek a történelmi térnek így kellene fogadnia az ide látogatókat.

Korábban nem így nézett ki a város!

Megjegyzem, hogy a virágágyásokat gyomtalanították, ki is nyíltak a virágok, de ma az egész tér rendezetlen benyomást kelt.

M.M.